چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
مسجد سنگر مبارزه با استکبار است + عکس

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی با تأکید بر تقابل تمام‌عیار جبهه ایمان و کفر، مسجد را کانون تولید ایمان و بصیرت خواند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بیرجند، جلسه شورای فرهنگ عمومی استان خراسان جنوبی روز سه‌شنبه با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار، مدیران ارشد استانی و مسئولان فرهنگی در سالن جلسات دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی برگزار شد.

در این نشست که به بررسی راهکارهای تقویت فرهنگ دینی و انقلابی اختصاص داشت، حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان، مساجد را پایگاه اصلی مقابله با این تهاجمات عنوان کرد.

حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی، اظهار داشت: دشمن با ابزارهای جنگ نرم به دنبال تخریب هویت دینی ملت‌هاست.

وی افزود: اعتیاد، فحشا و ترویج سبک زندگی غربی بخشی از پروژه استکبار برای ضربه زدن به امت اسلام است.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی با اشاره به تعریف ایمان به‌عنوان باور قلبی، بیان زبانی و عمل میدانی، تأکید کرد: حتی ابلیس به توحید معتقد است، اما مومن نیست، چرا که ایمان بدون جهاد در میدان عمل، بی‌معناست.

مسجد سنگر مبارزه با استکبار است + عکس

وی با اشاره به نقش تاریخی مسجد در صدر اسلام، گفت: پیامبر(ص) اولین نهاد اجتماعی که پس از هجرت تأسیس کردند، مسجد به عنوان مکانی برای تصمیم‌گیری، آموزش و جهاد بود.

وی با تفسیر واژه «محراب» به‌عنوان «محل حرب و نبرد»، تصریح کرد: مسجد باید سنگر مقابله با طواغیت و کانون تولید غیرت دینی باشد.

وی از تخلیه فرهنگی مساجد در دوران طاغوت انتقاد کرد و خواستار احیای مدیریت دانش‌بنیان مساجد برای انسان‌سازی شد.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی با اشاره به ایام محرم، ابراز کرد: در روز عاشورا حرکتی هماهنگ در سراسر کشور طراحی شود تا پیام ایستادگی ایران در برابر ظلم فریاد زده شود.

مسجد سنگر مبارزه با استکبار است + عکس

روحیه حماسی مردم خراسان جنوبی الگو است

سید محمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی، با تقدیر از حضور پرشور مردم در مراسم شهدا، گفت: این روحیه ولایی باید حفظ شود.

وی از اجرای طرح «لبیک» با مشارکت نهادهای فرهنگی خبر داد و افزود: اساتید دانشگاه باید در مساجد حضور یابند تا تأثیر آموزش‌ها افزایش یابد.

هاشمی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه، تأکید کرد: نسل جوان باید بداند ایران امروز یک ابرقدرت مقاوم در برابر دشمنان است.

مسجد سنگر مبارزه با استکبار است + عکس

طرح «لبیک»، پاسخگوی خلأهای فرهنگی مساجد

علی فرخنده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، از اجرای طرح «لبیک» برای تقویت تشکل‌های محله‌محور خبر داد و گفت: این طرح شامل کارگاه‌های نهج‌البلاغه و تولید آثار هنری خواهد بود.

وی از رونمایی اثر ریشه در باد برگرفته از آیات قرآن خبر داد و شعار «ایران، امام حسین تا ابد پیروز است» را محور برنامه‌های محرم اعلام کرد.

انتهای خبر/۱۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha