دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۳
اربعین حسینی فرصت بی‌نظیر تبیین دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه است

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه همه ظرفیت های کشور برای برگزاری مطلوب مراسم پیاده روی اربعین حسینی به کار گرفته شود، گفت: اربعین حسینی فرصت بی نظیر تبیین دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه است.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با بیان اینکه اربعین حسینی رویداد عظیم فرهنگی برای مقابله با جنگ نرم دشمن است، اظهار داشت: هیچ مراسمی در طول سال به این اندازه دارای ظرفیت و بستر کار درست و موثر فرهنگی نیست، بنابراین نباید از کنار آن به راحتی گذشت.

کارشناس دینی افزود: اربعین حسینی تجلی بخش عظمت جبهه حق و محبت در برابر جبهه باطل و خشونت است و لذا باید این ظرفیت برای جذب آزادی خواهان و عدالت طلبان عالم به کار رود. جمهوری اسلامی با مراسم پیاده روی اربعین حسینی زمینه ساز ظهور می شود.

وی با بیان اینکه همه ظرفیت های کشور برای برگزاری مطلوب مراسم پیاده روی اربعین حسینی به کار گرفته شود، گفت: اربعین حسینی فرصت بی نظیر تبیین دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه است، البته باید مشارکت مردمی و مجموعه های مردم نهاد حداکثری شود. اربعین حسینی حرکتی مردمی و نهادی فراگیر است.

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان به حضور حداکثری نسل جوان در مراسم پیاده روی اربعین حسینی اشاره کرد و یادآور شد: مدیران هیئت ها و موکب داران از ظرفیت جوانان برای خدمت رسانی به زوار اربعین و طراحی، برنامه ریزی و اجرای فعالیت های فرهنگی استفاده کنند.

زمینه سازی برای حضور حداکثری مردم در پیاده روی اربعین حسینی

وی با بیان اینکه ظرفیت عظیم اربعین حسینی به درستی درک نشده است، ابراز کرد: جا دارد با همراهی و همت بیشتر مسئولان شاهد حضور بیشتر مردم در این مراسم دینی و جهانی باشیم.

کارشناس دینی به ظرفیت اربعین برای تداوم و تقویت جبهه مقاومت اشاره کرد و یادآور شد: باید از این ظرفیت برای مقابله با جنایت رژیم صهیونسیتی در غزه و دفاع از حقوق ملت ایران استفاده کرد، انقلاب اسلامی مروج فرهنگ مقاومت و ایثار است و هیچ گونه تسلیم در برابر رژیم صهیونسیتی و آمریکا را برنمی تابند، این آرمان مقدس در مراسم اربعین حسینی تبلیغ شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha