دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰
زنان در برابر تهاجم دشمنان علیه ایران با قدرت ایستاده‌اند

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی‌بوشهری گفت: زنان وطن در برابر تهاجم دشمنان علیه ایران اسلامی با قدرت ایستاده‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر عصر امروز در اجتماع بزرگ زینبیون در مصلی جمعه بوشهر با تسلیت سالروز شهادت امام سجاد(ع) اظهار داشت: امیدواریم خداوند متعال ما را در دنیا از شفاعت آن حضرت بهره‌مند سازد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به حماسه‌آفرینی‌های پس از واقعه عاشورا افزود: جریان کربلا پس از شهادت سیدالشهدا (ع)، توسط امویان که به دنبال بازگشت به حاکمیت جاهلیت بودند، به ظاهر پایان یافت، اما زنان کربلا به‌ویژه به رهبری حضرت زینب (س) صحنه‌ای نو از جهاد و حماسه را آفریدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفایی‌بوشهری ابراز کرد: حضرت زینب(س) با جهاد تبیین، حضور مؤثر و مدیریت الهی خود، طرح‌های دشمنان را نقش بر آب کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر ادامه داد: اگر امروز اسلام ناب محمدی زنده است، به برکت خون امام حسین (ع) و جهاد روشنگرانه حضرت زینب (س) است.

وی با اشاره به نقش‌آفرینی زنان در ایران اسلامی، گفت: زنان امروز ایران در تمامی عرصه‌ها از جمله سیاست، علم و فناوری، مد، تربیت نسل و مدیریت خانواده با اقتدار حضور دارند و در برابر تهاجم سخت و نرم دشمنان ایستادگی می‌کنند، این حضور عزتمندانه مایه افتخار ملت ایران و امت اسلامی است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha