یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
مسجد مرکز تشکیل هسته‌های مقاومت باشد

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری گفت: مسجد باید مرکز تشکیل هسته‌های مقاومت باشد که در این رابطه بسیج نقش مؤثری دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان بوشهر امروز در جلسه شورای عالی امور قرارگاه مساجد استان با اشاره به برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی مساجد، اظهار داشت: این برنامه باید آغاز کار بزرگ درباره تحول نوین مساجد از روز جهانی در استان باشد و سند چشم انداز جدید مساجد و سند تحول از روز جهانی مساجد در بوشهر در این روز آغاز شود.

امام جمعه بوشهر، شعار امسال را مسجد محور وحدت و سنگر مقاومت عنوان کرد و گفت: این شعار باید تجلی ظهور داشته باشد و نمادها و تبلیغات دارای این ویژگی باشند.

وی با اشاره به زمان برگزاری آیین بزرگداشت روز جهانی مساجد در بوشهر، یادآور شد: این برنامه روز چهارم شهریور سال جاری در مسجد توحید بوشهر برگزار می شود.

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری با بیان اینکه گاهاً در بوشهر از فرصت سازی و نیز فرصت یابی از کارهایی که شده غفلت می شود، خاطرنشان کرد: در سطح استان باید کار فرهنگی و تبلیغی صورت گیرد تا امیدواری در جامعه تزریق شود.

امام جمعه بوشهر با پرداختن به رویکرد امسال در برگزاری بزرگداشت روز جهانی مساجد، اظهار کرد: مسجد باید مرکز تشکیل هسته های مقاومت باشد که در این رابطه بسیج نقش موثری دارد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، از برپایی نمایشگاه در حاشیه برگزاری این مراسم در روز جهانی مساجد خبر داد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha