سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۸
مدارس و حوزه‌ها رسالت خود را با اخلاص انجام دهند

حوزه/ حجت‌الاسلام شمسی‌فر گفت: مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه رسالت خود را خالصانه و در مسیر الهی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام بهروز شمسی‌فر امام جمعه موقت خرم آباد امروز در جلسه ستاد امربه‌معروف و نهی‌از منکر استان لرستان که در دفتر امام‌جمعه شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه برای اشاعه و ترویج فرهنگ دینی و قرآنی در جامعه باید همت خود را بکار گیریم، اظهار داشت: همه فعالان دینی و فرهنگی باید برای تحقق این مهم رسالت خود را دقیق انجام دهند.

وی با تاکید بر اینکه هدایت‌گر اصلی خداوند است و ما موظف به انجام وظیفه خود هستیم، افزود: مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه رسالت خود را خالصانه و در مسیر الهی انجام دهند و در انجام رسالت و وظایف محموله خود دقت داشته باشند.

امام جمعه موقت خرم آباد، با تاکید بر اشاعه و ترویج فریضتین امر به معروف و نهی از منکر، با اشاره به روایتی از امام باقر(ع) درباره عذاب الهی بر نیکانی که نسبت به گناهکاران بی‌تفاوت بودند، ابراز کرد: بزرگ‌ترین خطر برای جامعه دینی، سکوت و سازش نیکان با گنهکاران است، پس نباید نسبت به انجام رفتار همدیگر بی تفاوت باشیم.

حجت‌الاسلام شمسی‌فر، مهم‌ترین نهاد اثرگذار بر آینده کشور را آموزش‌وپرورش برشمرد و خاطرنشان کرد: تربیت نوجوانان ما حاصل سال‌ها تلاش مبلغان، معلمان و مربیان دلسوز و مومن است و باید این قشر در تربیت نسلی مومن، پویا و انقلابی همت خود را بکار گیرند.

وی با اشاره به هجمه‌های گسترده فرهنگی و رسانه‌ای برای تضعیف عقاید دینی در جامعه، ابراز کرد: هیچ دوره‌ای در تاریخ به اندازه امروز شاهد چنین حملاتی نبوده‌ایم، اما با بصیرت و روشنگری می توانیم نوجوانان و جوانان را آگاه و بیدار و توطئه ها و نقشه های فرهنگی شوم دشمنان را خنثی کنیم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha