به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجتالاسلام الیاس نجاری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان همدان، امروز در آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، با گرامیداشت یاد شهدای استان، ایستادگی ملت ایران از دوران دفاع مقدس تا جنگ ۱۲ روزه را نماد ایثار و مقاومت دانست و به شهادت ۵۶ نفر از همدانیها در این نبرد اشاره کرد.
وی با تأکید بر جایگاه تاریخی و فرهنگی همدان، این استان را پیشگام در دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی معرفی کرد و یادآور شد: نام علمای شهید و سرداران سرافراز آن در تاریخ ایران و اسلام جاودانه شده است.
حجت الاسلام نجاری ضمن تجلیل از خدمات سردار مظاهر مجیدی، او را الگویی از اخلاص، فروتنی و ایثار معرفی کرد و گفت: سردار مجیدی نقش مهمی در تربیت نیروهای سپاه و بسیج استان داشته است.
وی با استقبال از سردار زارع کمالی به عنوان فرمانده جدید، ابراز کرد: با روحیهای مملو از ایمان و وفاداری، باید مسیر عزت و اقتدار استان همدان ادامه یابد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان همدان، با تقدیر از حضور مسئولان و خانوادههای شهدا، بر اهمیت تداوم راه شهدا با اخلاص و ولایتمداری تأکید کرد و ادامه داد: هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال ارزشهای ایثار و مقاومت به نسلهای آینده است.
انتهای پیام. /










نظر شما