دوشنبه ۷ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۶
تقریرنویسی، امری مهم برای یادگیری است

حوزه/ استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان اهتمام به نگارش تقریر از سوی طلبه را هدف اصلی در تقریرنویسی عنوان کرد و توجه به این امر را با ارائه راهکارهایی از سوی اساتید، مطلوب دانست.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی زمانی‌فرد در نشست هم‌اندیشی اساتید تقریرنویسی و ارزیاب تقریرات درس خارج حوزه علمیه خراسان که با هدف بررسی مسائل و چالش‌های مرتبط با ارزیابی تقریرات برگزار شد، ضمن ارسال پیامی، نکاتی را درباره روند ارزیابی تقریرات مطرح کرد.

وی در ابتدای پیام خود از ضرورت توجه به سازوکار تعیین نمره امتحانی در ارزیابی های اساتید گفت و افزود: اعمال شاخص نظر مقرر – که نمره بالایی هم دارد – برای طلاب سال اول تا سوم چندان واقعی به نظر نمی‌رسد؛ چرا که انتظار اظهار نظر علمی از آنان منطقی نیست.

استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان تأکید کرد: در ارزیابی باید توجه داشت که نیازی به شاخص‌های مربوط به فهرست منابع با جزئیات محل و تاریخ چاپ وجود ندارد، چراکه تقریرات ماهیتاً یادداشتی برای تثبیت و یادگیری مطالب است و نه کتاب یا پایان‌نامه علمی که به این قبیل دقت‌ها نیاز داشته باشد.

وی ادامه داد: ضرورتی برای فهرست تفصیلی مطالب در تقریرات دیده نمی‌شود، زیرا این اسناد به ندرت مورد مراجعه حتی خود طلبه قرار می‌گیرند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی زمانی‌فرد با اشاره به اینکه دقت نظر ارزیابان در اصالت نوشته‌ها بسیار مهم است، اهتمام به نگارش تقریر از سوی طلبه را هدف اصلی در تقریرنویسی عنوان کرد و توجه به این امر را با ارائه راهکارهایی از سوی اساتید، مطلوب دانست.

وی در پایان پیام خود از زحمات و همکاری‌های اساتید در مسیر ارتقای کیفیت علمی و آموزشی حوزه علمیه خراسان تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/313/25

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha