سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲
برگزاری پویش مهرانه علوی در هرمزگان

حوزه/ مجری بنیاد علوی استان هرمزگان از برگزاری پویش «مهرانه علوی» وتامین بسته های ارزاق وموادغذایی در استان هرمزگان برای حمایت از ۴۷۱۶ دانش آموز مدارس شبانه روزی متوسطه روستایی خبر داد.

علی غلامشاهی، مجری بنیاد علوی استان هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در هرمزگان از برگزاری پویش مهرانه علوی و تامین بسته های ارزاق و مواد غذایی در استان هرمزگان برای حمایت از ۴۷۱۶ دانش آموزان مدارس شبانه روزی متوسطه روستایی خبر داد.

مجری بنیاد علوی استان هرمزگان گفت: پویش مهرانه علوی باحمایت بنیاد علوی بنیاد مستضعفان به صورت هماهنگ در هفت استان کشور آغاز شده و دراستان هرمزگان ۴۷۱۶ دانش‌آموز مدارس شبانه روزی متوسطه روستایی را تحت پوشش قرار می‌دهد، دراین پویش بسته های ارزاق وموادغذایی که شامل برنج، روغن، ماکارونی، سویا، عدس، نخود، لپه و لوبیا می باشد درمدارس هدف توزیع شد.

وی افزود: بنیاد علوی در راستای حمایت از دانش آموزان مناطق کم برخوردار استان و تحقق عدالت آموزشی و کمک به ارتقا سطح کیفی تحصیل ورفع نگرانی خانواده های دانش اموزان در حوزه تغذیه و خوراک دانش اموزان اقدام به تهیه و توزیع بسته های ارزاق دربین مدارس شبانه روزی کرده است، این پویش در شهرستان ها با حضور روسای ادارات آموزش و پرورش، ائمه جمعه، فرماندارن، بخشداران و جمعی از مدیران دستگاه ها و ادارات و همچنین مدیران مدارس شبانه روزی برگزار گردید.

غلامشاهی ابراز کرد: حمایت از حوزه آموزش و مهارت و ارتقاء عدالت آموزشی از ماموریت های مهم این نهاد بوده و برنامه های بسیار ارزشمندی در حوزه های مختلف آموزشی مهارتی و جلوگیری از آسیب های اجتماعی در این حوزه خصوصا در مناطق کم برخوردار و دهک های پایین درآمدی جامعه خواهد داشت، از جمله این برنامه ها می توان به برنامه های ذیل اشاره کرد، کمک تقویت بنیه علمی، حفظ درتحصیل وجلوگیری از بازماندگی و ترک تحصل، استعدادیابی، هدایت تحصیلی و مهارت آموزی و آمادگی برای قبولی در ازمون استعدادهای درخشان ونمونه دولتی و آمادگی برای امتحانات نهایی و کنکور.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد علوی قبلا نیز در قالب پویش مهر علوی طرح لبخند مهر در اواخر شهریور ماه و قبل از شروع سال تحصیلی جدید و در راستای ارتقا عدالت اموزشی و کمک به دانش اموزان نیازمند بیش از ۱۴۰۰۰ بسته لوازم التحریر و نوشت افزار رایگان دربین دانش اموزان دهک های ۱و۲ مناطق هدف روستایی استان هرمزگان توزیع کرده بود.

غلامشاهی تأکید کرد: تمامی این اقدامات وخدمات ارزشمند درمجموعه بنیاد علوی به جهت تسهیل در امر اموزش و ارتقا عدالت اموزشی، امیدافرینی، تشویق دانش اموزان مناطق کم برخوردار به تحصیل و رفع دغدغه های جدی خانواده های دانش اموزان در امر تحصیل می باشد.

وی از همکاری و همراهی مدیرکل اموزش و پرورش استان، مدیران اموزش وپرورش شهرستانها و همچنین مجریان و تسهیلگران جهادی بنیاد علوی به جهت تلاش شبانه روزی در برگزاری این پویش درشهرستان ها تشکر و قدردانی کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha