چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
تجلیل از طلاب ممتاز یزدی با حضور آیت‌الله کریمی جهرمی

حوزه/ دبیر همایش تجلیل از ممتازین یزدی گفت: ۱۳۲ نفر از طلاب و روحانیون ممتاز یزدی حوزه‌ علمیه سراسر کشور در قم تجلیل می‌شوند.  

حجت الاسلام سیدابراهیم فاطمی‌نسب مدیر مدینة‌العلم کاظمیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد اظهار داشت: با لطف پروردگار متعال و عنایات خاصه اهل‌ بیت علیهم السلام، هفدهمین همایش تجلیل از طلاب ممتاز یزدی با حضور شخصیت های برجسته علمی و دینی و با سخنرانی آیت‌الله کریمی جهرمی صاحب و مؤلف بیش از یکصد اثر وزین علمی، اخلاقی، ولایی، فقهی و اصولی در شبستان جدید مسجد امام حسن عسکری علیه‌السلام شهر مقدس قم برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طلاب یزدی دارای سابقه عالی و جایگاه درخشان علمی و اخلاقی در کشور هستند، افزود: این امتیاز باعث شده تا هر ساله همایش تجلیل از ممتازین توسط حجت الاسلام و المسلمین حاج سید محمد کاظم مدرسی در راستای تکریم عالم و تجلیل از مقام علم و اخلاق برگزار گردد.

دبیر همایش تجلیل از ممتازین یزدی، با بیان این که از ماه ها قبل، اطلاع رسانی به شیوه های مختلفی مانند ارسال پیامک و انتشار فراخوان در فضای مجازی برای ثبت نام طلاب ممتاز انجام می شود، ابراز کرد: طلاب ممتاز و برگزیده در بخش های مختلف علمی، پژوهشی، قرآنی، تبلیغی، فعالیت جهادی و هنری با ورود به سامانه مربوطه و بارگزاری مدارک لازم و تکمیل مشخصات ثبت نام کردند که پس از اتمام مرحله ثبت نام، مدارک ارائه شده توسط کمیته داوران مورد بررسی قرار گرفت و نتیجه نهایی در سایت مربوطه اعلام و به آنها توسط پیامک اطلاع رسانی شد.

وی با بیان اینکه این مراسم همزمان با ایام ولادت حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها در ۸ آبان ۱۴۰۴ در جوار حرم کریمه اهل‌بیت علیهم‌السلام برگزار می‌گردد، خاطرنشان کرد: در هفدهمین همایش تجلیل از ممتازین یزدی از ۱۳۲ نفر از طلاب و شاگردان مکتب جعفری که بالاترین امتیاز را در زمینه‌های مختلف کسب کرده اند، تجلیل خواهند شد.

حجت الاسلام فاطمی نسب با اشاره به لزوم حضور شخص ممتاز در روز همایش، اظهار کرد: به علت محدودیت زمان همایش و عدم امکان اهدای جوایز به تمام ممتازین، تعدادی از برگزیدگان در هر یک از رشته های مذکور به نمایندگی از بقیه در جایگاه حاضر شده و هدیه خود را دریافت می کنند و بقیه ممتازین بعد از مراسم با مراجعه به محل مشخص شده، نسبت به دریافت هدیه اقدام خواهند کرد.

دبیر همایش تجلیل از ممتازین یزدی با رد برخی نظرات مبنی بر اینکه ازدواج و فرزندآوری مانع رشد و پیشرفت است، تصریح کرد: ممتازین متأهل سه برابر ممتازین مجرد در این همایش حائز امتیاز شده اند.

وی از نماینده ولی فقیه در استان یزد، قائم مقام شورای حوزه علمیه استان، مدیر حوزه علمیه یزد، مدیران مدارس علمیه، اساتید و طلاب تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha