سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۱:۵۹
گلزار شهدا و مساجد، محل تربیت نسل آینده است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی گفت: دل‌ها در گلزارها و مساجد آرام می‌گیرند و این فضاهای معنوی شهر، محل زنده نگه داشتن خاطره‌ها و تربیت نسل جدید است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی، امام جمعه زنجان در دیدار با مجمع معتمدین خانواده‌ شهدای استان، با تجلیل از مقام شامخ شهدا، یاد و خاطره آنان را نفس شهر خواند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی در این دیدار که با هدف تکریم شهدا و خانواده‌های معزز آنان برگزار شد، با بیان اینکه «یاد شهدا، نفس شهر» است، اظهار داشت: هر سنگ قبر و هر مسجد، قصه‌ای از ایمان و فداکاری دارد؛ قصه‌ی دل‌هایی که برای حفظ انقلاب و مردم‌شان، از جان گذشتند.

امام جمعه زنجان افزود: دل‌ها در گلزارها و مساجد آرام می‌گیرند و این فضاهای معنوی شهر، محل زنده نگه داشتن خاطره‌ها و تربیت نسل جدید است.

وی با اشاره به حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی، تصریح کرد: جوانان، چراغ‌های روشن فردا هستند و حضور پرنشاط آنان در عرصه‌های مختلف، نوید استمرار راه شهدا و پاسداری از آرمان‌های بلند ایشان را می‌دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی همراهی خانواده‌ها و نهادها را تضمین موفقیت برشمرد و خاطرنشان کرد: با همدلی و مشارکت همه‌ی اقشار جامعه، یاد و مسیر شهدای عزیز در دل جامعه همیشه زنده و جاویدان خواهد ماند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha