پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶
تأکید بر استمرار و اصالت علمی در پژوهش‌های نهج‌البلاغه

حوزه/ دبیر علمی چهارمین کنگره بین‌المللی راه نجات، نهج‌البلاغه و حکمرانی علوی، با اشاره به روند دقیق و علمی داوری مقالات، از انتخاب آثار برتر برای ارائه در نشست‌های تخصصی خبر داد و تأکید کرد که این حرکت پژوهشی باید با حفظ اخلاص و استمرار ادامه یابد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود راعی، در بخش علمی چهارمین کنگره بین‌المللی راه نجات، نهج‌البلاغه و حکمرانی علوی، با بیان جزئیات مربوط به فرآیند داوری مقالات اظهار داشت: تمامی مقالات پس از ثبت و شماره‌گذاری، در اختیار مدیران گروه‌های تخصصی قرار گرفت و بر اساس موضوع و حوزه تخصصی، جهت بررسی علمی و ارزیابی نهایی به داوران ارجاع داده شد؛ نتیجه نهایی نیز بر پایه نظرات داوران اعلام گردید.

وی با بیان اینکه برخی از مقالات به‌عنوان سخنرانی و برخی دیگر به‌صورت پوستر مورد پذیرش قرار گرفته‌اند، افزود: هر مقاله‌ای که در سامانه به عنوان سخنرانی ثبت شده، الزاماً به معنای ارائه حضوری در این کنگره نیست؛ زیرا حجم آثار زیاد بود و امکان ارائه همه آنها وجود نداشت البته در ارزیابی پژوهشی، مقالات سخنرانی امتیاز کامل و مقالات پوستر ۷۵ درصد امتیاز را کسب می‌کنند.

دبیر علمی کنگره تصریح کرد: در جمع‌بندی نهایی از هر گروه تخصصی درخواست شد دو مقاله برگزیده خود را برای ارائه معرفی کنند و در مجموع حدود ۱۶ تا ۱۸ مقاله به دبیرخانه ارسال شد اما به دلیل محدودیت زمانی، از هر گروه تنها یک مقاله در این نشست ارائه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌نشست علمی دانشگاه نجف‌آباد نمونه‌ای موفق از هم‌افزایی علمی و پژوهشی بود که با مدیریت دکتر نعیمی و همکاران ایشان برگزار شد و نشان از ظرفیت بالای مراکز علمی کشور در حوزه نهج‌البلاغه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین راعی با اشاره به حضور سه مقاله از پژوهشگران خارجی در این کنگره گفت: یک مقاله ویژه از سوی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان برای ارائه در برنامه اصلی در نظر گرفته شده است؛ این اقدام را از باب ‘تبعیض مثبت’ و در جهت تقدیر از تلاش و همراهی بانوان فرهیخته حوزه تعریف می‌کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha