یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴
مادر، محور تربیت و آینده‌ساز نسل‌ها است

حوزه / حجت الاسلام والمسلمین شعبانی گفت: در جامعه اسلامی، زن تنها کارگزار اجرایی نیست، بلکه مربی انسان‌ها است، خداوند بالاترین کار، تربیت انسان، را به مادران سپرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی امروز در اجلاسیه استانی نماز، با تاکید بر نقش بنیادین مادران در تربیت فرزندان و ارتقای فرهنگ دینی، نماز را عامل شکل‌گیری انسان مؤمن و متعادل دانست.

وی با اشاره به روایتی از اهل‌بیت علیهم‌السلام درباره تأثیر مادر بر سرنوشت فرزند، اظهار داشت: نگاه اسلام بر تربیت انسان از مسیر مادر بنا شده است.

عضو خبرگان رهبری افزود: در جامعه اسلامی، زن تنها کارگزار اجرایی نیست بلکه مربی انسان‌ها است، خداوند بالاترین کار، تربیت انسان، را به مادران سپرده است.

وی جایگاه حضرت زهرا(س) را الگوی کامل تربیت در مکتب اهل‌بیت دانست و تصریح کرد: فعالیت اجتماعی بانوان باید با حفظ نقش تربیتی آنان همراه باشد.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی، نماز را مهم‌ترین جلوه عملی تربیت دینی معرفی کرد و یادآور شد: فرزندان ما بیشتر از گفتار والدین، از رفتار آنان تأثیر می‌پذیرند، اگر پدر و مادر نماز را با عشق و آرامش بخوانند، این احساس معنوی در قلب فرزندان ریشه می‌گیرد.

وی تأکید کرد: مادران می‌توانند با اقامه نماز در منزل و مشارکت اعضای خانواده، زمینه انس کودکان با این واجب الهی را فراهم کنند و حتی خود به عنوان امام جماعت در جمع بانوان عمل نمایند.

امام جمعه همدان، به رابطه میان صداقت، مهربانی و تأثیر نماز پرداخت و اذعان کرد: نماز زمانی اثرگذار است که با فضایل انسانی مانند صداقت و محبت آمیخته باش، دروغ، خشونت یا رفتارهای نادرست پس از نماز، ارزش تربیتی عبادت را در نگاه فرزند از بین می‌برد.

وی با ذکر نمونه‌هایی از تجربه‌های شخصی خود، از لذت روحانی نماز به عنوان احساس وصل به مبدا اعلی و قدرت الهی یاد کرد و هدف نهایی از نماز را، درک عشق الهی دانست، نه صرفاً انجام تکلیف.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha