به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، نشستی در آستانه هفته بسیج در مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه کرمان برگزار شد. در این نشست حجتالاسلام موسویان مسئول سیاسی تیپ مستقل روحانیون امام جعفر صادق (ع)، در سخنرانی خود به تبیین نقش تاریخی بسیج و روحانیت در ادامه مسیر انقلاب اسلامی پرداخت.
وی با اشاره به فرمایشات امام خمینی (ره) مبنی بر لزوم تشکیل بسیج بر اساس ایمان، صبر و اخلاص، تأکید کرد: همین مبانی سبب شد بسیج به الگویی برای جریانهای مقاومت در منطقه از جمله حشد الشعبی و فاطمیون تبدیل شود.
حجت الاسلام موسویان شهید باقری را نمونهای از دانشجویان و طلابی دانست که توانستند مسیر علم را به جهاد تبدیل کنند.
مسئول سیاسی تیپ مستقل روحانیون در ادامه به تحلیل راهبردهای نظام سلطه علیه جمهوری اسلامی پرداخت و چهار رویکرد جنگ نرم، نظامی، سازش و براندازی را برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: دشمنان با سیاستهای «اسلامهراسی» و «ایرانهراسی» سعی در تضعیف نظام داشتند، اما با بیداری و مقاومت ملت ایران، طرحهایی مانند «خاورمیانه جدید» و «داعش» با شکست مواجه شد و امروز شاهد افول تمدنی غرب هستیم.
خانم محمدی مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه نیز بر نقش بیبدیل نهاد بسیج و روحانیت در تبیین و ترویج معارف ناب اسلامی تأکید کرد و ادامه داد: بسیج مدرسهای بزرگ برای پرورش انسانهای مؤمن و انقلابی است که با الهام از مکتب امام خمینی(ره) و شهدا، به ویژه شهید بزرگوار باقری، به عنوان الگوهای ایثار و مقاومت، مسیر تعالی و خدمت را میپیمایند.
انتهای پیام. /











نظر شما