جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
علم و بصیرت سیاسی، سلاح دانشجو در برابر استکبار است

حوزه/ حجت‌الاسلام‌والمسلمین اعرافی گفت: دانشجویان با علم‌آموزی جهادی و تحلیل صحیح شرایط می‌توانند نقش سرنوشت‌ساز خود را در حفظ استقلال و اقتدار ایران اسلامی ایفا کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد اعرافی، امام‌جمعه میبد، در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با گرامیداشت روز دانشجو گفت: ۱۶ آذر یادآور ایستادگی دانشجویان در برابر استکبار جهانی و رژیم پهلوی است؛ روزی که سه دانشجو در اعتراض به سفر ریچارد نیکسون به شهادت رسیدند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اعرافی با بیان اینکه دانشجو باید ضد استکبار، اهل تولید علم و امیدآفرین در جامعه باشد، افزود: مطالبات مقام معظم رهبری از دانشجویان در چهار محور خودسازی و تقویت بنیان‌های اعتقادی، علم‌آموزی جهادی و تولید علم، قدرت تحلیل و بصیرت سیاسی، و نقد همراه با ارائه راه‌حل است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به نقش دانشجویان در پیشرفت‌های علمی کشور گفت: تولید علم و تلفیق آن با صنعت، ایران را از مصرف‌کننده به تولیدکننده تبدیل کرده و همین امر موجب ناکامی دشمنان در توطئه‌های چند دهه اخیر شد.

خطیب نمازجمعه میبد بر ضرورت برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، نهضت کتابخوانی و تربیت شاگردان انقلابی توسط اساتید دانشگاه تأکید کرد و یادآور شد: دانشگاه باید محل پرورش مدیران و نیروهای متعهد برای جامعه اسلامی باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اعرافی با تبریک میلاد حضرت زهرا(س) و هفته زن، آن حضرت را الگوی زن مسلمان ایرانی دانست و خاطرنشان کرد: عفت و حجاب نه تنها مانع حضور اجتماعی زنان نیست، بلکه منبع قدرت و اقتدار آنان در جامعه اسلامی است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha