جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
دانشجوی تراز انقلاب اسلامی باید ولایتمدار، بصیر، انقلابی و متعهد باشد

حوزه/ حجت‌الاسلام‌ موسوی ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو، با بیان اینکه دانشجوی تراز انقلاب اسلامی باید ولایتمدار، بصیر، انقلابی و متعهد باشد، ابراز داشت: دانشجویان در مبارزه با استکبار، شکل‌گیری انقلاب، دفاع مقدس و پیشرفت‌های کشور نقشی مهم ایفا کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام سید محسن موسوی، در خطبه های این هفته نماز جمعه نطنز که در مصلای مسجد الزهراء(س) و با حضور اقشار مختلف مردم مؤمن و انقلابی برگزار شد، با توصیه به تقوای الهی، آن را مهم‌ترین سفارش انبیا و اولیای الهی دانست و تأکید کرد: عاقبت‌بخیران، اهل رعایت تقوا و پایبندی به حلال و حرام الهی هستند.

امام جمعه نطنز ضمن تبریک فرارسیدن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، روز مادر و روز زن، به فضائل جایگاه مادر و زن در آموزه‌های اسلامی اشاره کرد و گفت: شکرگزاری از پدر و مادر مورد تأکید قرآن است.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه بر اساس آیه ۱۵ سوره احقاف و روایات متعدد، مادر مقدم بر پدر است، ابراز داشت: خدمت به زن، از سیره انبیا و شهدا و کفاره گناهان می باشد.

امام جمعه نطنز با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره زن و مادر افزود: زن مسلمان در جمهوری اسلامی ایران می‌تواند هم مدیر شایسته خانه باشد، هم در جامعه نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشد، هم در عرصه‌های علمی و فناوری پیشرفت کند و هم حافظ ارزش‌های اسلامی و خانواده باشد لذا جامعه امروز نیازمند اجرای واقعی توصیه‌های رهبر انقلاب در این عرصه است.

حجت‌الاسلام‌ موسوی ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر؛ روز دانشجو، با بیان اینکه دانشجوی تراز انقلاب اسلامی باید ولایتمدار، بصیر، انقلابی و متعهد باشد، ابراز داشت: دانشجویان در مبارزه با استکبار، شکل‌گیری انقلاب، دفاع مقدس و پیشرفت‌های کشور نقشی مهم ایفا کرده‌اند.

امام جمعه نطنز همچنین عفو، گذشت، سعه صدر، رعایت حق‌الناس و پایبندی به قانون را از ارکان تحکیم خانواده و روابط اجتماعی دانست و افزود: جامعه امروز بیش از هر زمان به این صفات نیازمند است.

حجت الاسلام موسوی با اشاره به هفته قرآن و عترت تأکید کرد: والدین، نهادهای فرهنگی، آموزش و پرورش، ارشاد، متولیان مساجد و اوقاف نباید در تربیت قرآنی و انس با اهل‌بیت(ع) کوتاهی کنند؛ فرزندان بر گردن ما حق تربیت احسن دارند.

وی درباره برخی اظهارنظرهای اخیر نسبت به جایگاه اهل‌بیت(ع) گفت: حضرت صدیقه طاهره(س) به اذن خدا، نور عالم هستی است این نور با سخنان کوتاه یا ناصواب کم نمی‌شود. مصائب و مظلومیت‌های آن حضرت در هزاران کتاب توسط نویسندگان مختلف بیان شده است.

امام جمعه نطنز در ادامه، با اشاره به اهمیت جوانی جمعیت اظهار داشت: مسئولان در پرداخت وام ازدواج، تسهیلات مسکن و کمک‌هزینه جهیزیه کوتاهی نکنند.

وی تأکید کرد: شرکت‌ها مطابق قانون، مسئولیت‌های اجتماعی خود را برای رفع مشکلات شهرستان انجام دهند؛ این موضوع نقش مهمی در بودجه شهرستان دارد.

امام جمعه نطنز در پایان با توجه به افزایش موارد سرماخوردگی و آنفلوآنزا، از سوی بهداشت و درمان بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به‌ویژه عدم حضور مبتلایان در اجتماعات تأکید نمود.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha