یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۹
آموزش کاربردهای هوش مصنوعی در رویداد سایبری آرماگدون

حوزه/ رویداد سایبری «آرماگدون» به‌عنوان پیش‌رویداد جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی «سلمان»‌ برگزار شد و شرکت‌کنندگان با مباحث هوش مصنوعی، روش‌های تولید محتوای چندرسانه‌ای و نمونه‌های عملی ساخت تصاویر، کلیپ و انیمیشن آشنا شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، رویداد سایبری «آرماگدون» به‌عنوان پیش‌رویدادی از جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی سلمان، به‌همت مدیریت رسانه و ارتباطات، دفتر موقوفات حوزه علمیه خراسان و اداره آموزش‌های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی با تدریس استاد صفدرزاده برگزار شد و استاد طی یک جلسه آموزشی تعاملی، مباحث مرتبط با هوش مصنوعی، انواع آن و شیوه‌های تولید محتوای چندرسانه‌ای را برای تیم‌های شرکت‌کننده تشریح کرد.

در بخش نخست برنامه، استاد صفدرزاده به بیان نکات کاربردی درباره هوش مصنوعی و دسته‌بندی‌های اصلی آن پرداخت و شیوه‌های به‌کارگیری این فناوری در تولید محتوای رسانه‌ای را توضیح داد.

همچنین مباحث ارائه‌شده با هدف آشنایی دقیق شرکت‌کنندگان با ظرفیت‌های نوین فضای دیجیتال ارائه شد و ارتباط میان ابزارهای هوش مصنوعی و نیازهای تولید محتوا برای حاضران تبیین شد.

شرکت‌کنندگان این رویداد در قالب تیم‌های پنج و شش‌نفره در نشست حضور یافتند و مباحث را به‌صورت گروهی دنبال کردند. تشکیل تیم‌ها موجب شد فرآیند یادگیری شکل عملی‌تری پیدا کند و شرکت‌کنندگان بتوانند پرسش‌های خود را در فضای کارگاهی و تعاملی مطرح کنند.

استاد صفدرزاده در ادامه نشست، پرسش‌های متعدد حاضران را درباره نحوه استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی، روش‌های تولید خروجی‌های گرافیکی و فرایند ساخت محتوای ویدئویی پاسخ داد.

وی طی این بخش، شیوه‌های ساخت انواع کلیپ، تولید تصاویر و طراحی انیمیشن را آموزش داد و روند ایجاد محتوا با ابزارهای هوش مصنوعی را مرحله‌به‌مرحله تشریح کرد.

همچنین ارائه مثال‌های عملی و نمایش روند تولید محتوا باعث شد شرکت‌کنندگان تصویری روشن‌تر از نحوه استفاده کاربردی از این ابزارها در پروژه‌های رسانه‌ای خود به‌دست آورند و امکان پیاده‌سازی آن در فعالیت‌های آینده را ارزیابی کنند.

در پایان این رویداد تیم‌ها به تولید محتوا و ویدئو با هوش مصنوعی پرداخته و تولیدات خود را به اشتراک گذاشتند.

گفتنی است؛ رویداد سایبری «آرماگدون» به‌عنوان پیش‌رویدادی از جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی سلمان، به‌همت مدیریت رسانه و ارتباطات، دفتر موقوفات حوزه علمیه خراسان و اداره آموزش‌های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha