یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۶
لزوم حضور فعال حوزه علمیه در فضای مجازی برای مقابله با تهاجم فرهنگی

حوزه/ حجت‌الاسلام جهانگیری با هشدار نسبت به سرمایه‌گذاری گسترده دشمن برای تغییر افکار نسل جوان، بر ضرورت ارتباط مؤثرتر با این قشر تأکید کرد و گفت: اگر در عرصه رسانه‌های مدرن از جمله صداوسیما و فضای مجازی کوتاهی کنیم، دشمن با پر کردن خلأها، نفوذ خود را گسترش خواهد داد.

حجت ‌الاسلام محمد جهانگیری از اساتید حوزه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ساری، با اشاره به تأکیدات قرآن کریم بر عدم دوستی با دشمنان خدا و مؤمنان، اظهار داشت: خداوند در آیات متعددی از جمله آیه اول سوره ممتحنه، مؤمنان را از اتخاذ دشمنان خدا و خود به عنوان اولیاء نهی کرده است.

وی با اشاره به آیه ۱۱۳ سوره هود، تصریح کرد: قرآن پر از آموزه ‌هایی است که بر قطع رابطه دوستی با دشمنان تأکید دارد و روایات بسیاری نیز بر این موضوع صحه می‌ گذارند.

استاد حوزه، روز شانزدهم آذر و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان را مصداقی عملی از این آموزه ‌های قرآنی دانست و خاطرنشان کرد: دانشجویان ما با بصیرت کامل در این مسیر گام برداشته ‌اند و مسئولین نیز باید از این روحیه انقلابی درس بگیرند. دین و هویت دینی ما اجازه طرح دوستی با ایادی استکبار را نمی ‌دهد.

حجت‌الاسلام جهانگیری با اشاره به دیدگاه جهان‌ شمول اسلام، افزود: دین ما برای طلب علم حتی به دورترین سرزمین‌ ها نیز سفارش کرده است، اما اگر ارتباطی همراه با ضررهای بزرگتر باشد، عقل حکم به احتیاط می ‌کند. امام خمینی(ره) به درستی فرمودند: «دوستی با آمریکا، دوستی گرگ و میش است.» تجربه تاریخی نیز نشان می ‌دهد آمریکا همواره به دنبال منافع خود بوده و برای دیگران دلسوزی نکرده است.

وی با اشاره به اهمیت موضوع جوانان و تهاجم فرهنگی دشمن تأکید کرد: دشمن با سرمایه ‌گذاری کلان درصدد تغییر اذهان جوانان است و در بخشی نیز موفق بوده، اما فطرت پاک و عشق به اهل بیت (ع) هنوز در دل جوانان ما زنده است، باید با افزایش ارتباط با نسل جوان، مانع از نفوذ بیشتر دشمن شویم. اگر غفلت کنیم، دشمن این خلأ را پر خواهد کرد.

استاد حوزه با اشاره به حدیث «اطلبوا العلم ولو بالصین»، تأکید کرد: امروز «زبان قوم» رسانه‌های مدرن مانند صدا و سیما و فضای مجازی است، حوزه علمیه باید با تولید محتوای جذاب و غنی از منابع دینی و انقلابی، در این عرصه حضوری فعال و اثرگذار داشته باشد. کوتاهی در این زمینه، به معنای واگذاری میدان به دشمن است.

حجت‌الاسلام جهانگیری با اشاره به هدایت جوانان به عنوان وظیفه اصلی حوزه تصریح کرد: باید فاصله بین حوزه و دانشگاه کاهش یابد و ارتباط با جوانان گسترش پیدا کند، همه این تلاش‌ها در سایه عنایت خداوند و حضرت حجت (عج) معنا می‌یابد و تداوم برکات انقلاب مرهون همین الطاف الهی است. ان ‌شاءالله این لطف همیشگی از سرزمین ما برداشته نشود.

انتهای پیام /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha