سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷
مسئولان قضایی سمنان به درخواست‌۳۴ هزار نفر از مراجعان رسیدگی کردند

حوزه/ رئیس‌کل دادگستری استان سمنان از انجام ۳۴ هزار و ۵۷۲ ملاقات چهره‌به‌چهره با مراجعان در ۹ ماهه سال جاری خبر داد و گفت: ملاقات‌های مردمی نمونه‌ای بارز از حفظ کرامت انسانی و صیانت از ارزش‌های بنیادین قوه قضاییه است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، در راستای تحقق عدالت اجتماعی و تقویت ارتباط بی‌واسطه میان مردم و دستگاه قضایی، دادگستری استان سمنان با تکیه بر رویکرد مردمی و تحول‌محور قوه قضاییه، برنامه ملاقات‌های چهره‌به‌چهره را به‌عنوان یکی از محورهای اصلی پاسخگویی و تکریم ارباب‌رجوع با جدیت دنبال کرده است؛ رویکردی که در ۹ ماهه سال جاری با ثبت آمار قابل توجه دیدارهای مردمی، بیانگر عزم جدی دستگاه قضایی استان در اجرای سند تحول و تعالی قضایی و برنامه جامع عملیاتی در مسیر تحقق مطالبات عمومی است.

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان و سایر مسئولان قضایی سراسر استان، در تداوم اجرای برنامه «سه‌شنبه‌های مردمی»، به‌صورت منظم و چهره‌به‌چهره به درخواست‌ها و مسائل حقوقی و قضایی جمع قابل توجهی از شهروندان رسیدگی می‌کنند.

البته رسیدگی به مطالبات مراجعان صرفاً محدود به این برنامه نیست و رئیس‌کل دادگستری استان و دیگر مسئولان قضایی در طول هفته نیز در چارچوب وظایف قانونی، پاسخگوی مراجعات مردمی هستند؛ با این حال، «سه‌شنبه‌های مردمی» به‌عنوان سازوکاری مشخص، منسجم و مستمر، با هدف تسریع در رسیدگی، پیگیری متمرکز و ارتباط مستقیم با مردم به‌صورت هفتگی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری رئیس‌کل دادگستری استان سمنان در گفت‌وگو با میزان، با تأکید بر اینکه ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با مردم از رویکردهای اساسی قوه قضاییه در مسیر تحقق عدالت است، اظهار کرد: ملاقات‌های مردمی در سطوح مختلف قضایی، با هدف استماع مطالبات، رسیدگی به مشکلات حقوقی و قضایی مراجعان و تسریع در حل‌وفصل پرونده‌ها، به‌صورت مستمر در سراسر استان انجام می‌شود.

وی با اشاره به سند تحول و تعالی قضایی و برنامه جامع عملیاتی افزود: بر همین اساس، در ۹ ماهه سال جاری با انجام ۳۴ هزار و ۵۷۲ ملاقات چهره‌به‌چهره با مراجعان، میزان دیدارهای مردمی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته و این روند در چارچوب اجرای سند بالادستی و در راستای برنامه جامع عملیاتی سالانه طراحی و اجرا شده و از اولویت‌های جدی دادگستری استان سمنان به شمار می‌رود.

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان تصریح کرد: این اقدامات با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر مردمی‌بودن دستگاه‌ها و همچنین تأکیدات ریاست قوه قضاییه بر تکریم ارباب‌رجوع، پاسخگویی مسئولان و حل مسائل مردم در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات مراجعان از طریق صدور دستورات قضایی، ارائه ارشادات حقوقی و پیگیری‌های مستقیم در همان جلسات ملاقات مردمی تعیین تکلیف شده است، خاطرنشان کرد: برگزاری مستمر میزهای خدمت و ملاقات‌های مردمی، نماد عینی مردمی‌بودن، حفظ کرامت انسانی و صیانت از ارزش‌های بنیادین قوه قضاییه است و استمرار این رویکرد، نقش مؤثری در افزایش اعتماد عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری در پایان تأکید کرد: دادگستری استان سمنان ملاقات‌های مردمی را با تکیه بر سیاست‌های تحولی، رویکرد میدانی، مردمی و مسئله‌محور با قوت ادامه خواهد داد و دیدارهای بی‌واسطه و چهره‌به‌چهره با مرجعان را به‌عنوان یکی از ابزارهای مهم تحقق عدالت، با جدیت دنبال می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha