چهارشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
پر مخاطب‌ترین کتاب؛ با گذشت نیم قرن

حوزه/ کتاب «قلب سلیم»، اثرماندگار شهید محراب، آیت الله سید عبدالحسین دستغیب با گذشت بیش از نیم قرن از تالیف آن همچنان برای جویدگان راه سعادت پر مخاطب است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، کتاب «قلب سلیم»، اثرماندگار شهید محراب آیت الله سید عبدالحسین دستغیب، با گذشت بیش از نیم قرن از تالیف آن همچنان برای جویدگان راه سعادت پر مخاطب است.

شهید محراب دراین کتاب قلب ها را متوجه دو مقوله مهم «تعلیم و تزکیه» نموده است.

و با طرح مطالبی دلنشین راه خودسازی و درمان بیماریهای خطرناک روحی- روانی چون؛ شک، نفاق، حسد، عجب و ریا، کبر و حقد، همراه با حکایاتی آموزنده و شنیدنی در مبارزه با نفس از قرآن و حدیث برای خوب زیستن را با قلمی شیوا بیان نموده است.

قلب سلیم با گذشت بیش از نیم قرن از تالیف آن و بیست و یکبار تجدید چاپ، همچنان محبوب جویندگان راه سعادت است.

«قلب سلیم» یادگار ماندگار شهید محراب آیت الله سید عبدالحسین دستغیب را از موسسه نشر حوزه های علمیه https://nashrehowzeh.ir/p/d/2068 تهیه نمایید، یا به نشانی قم خیابان معلم، جنب بیت امام خمینی(ره)، موسسه انتشارات حوزه های علمیه مراجعه کنید. شماره تماس ۰۹۳۸۷۹۲۴۲۲۹ پاسخ گوی کتاب دوستان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha