شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸
امروز شعار «مرگ بر آمریکا» جهانی شده است

حوزه/ دبیر شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با تأکید بر جهانی‌شدن شعار «مرگ بر آمریکا»، گفت: امروز حتی در داخل آمریکا پرچم این کشور به آتش کشیده می‌شود و مردم جهان به ماهیت ظالمانه سیاست‌های آمریکا پی برده‌اند.

مرضیه هاشمی، دبیر شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با اشاره به تغییر نگاه جهانی نسبت به سیاست‌های ایالات متحده آمریکا اظهار کرد: زمانی فقط در جمهوری اسلامی ایران شعار «مرگ بر آمریکا» سر داده می‌شد، اما امروز این شعار در سراسر دنیا شنیده می‌شود و حتی در داخل خود آمریکا نیز پرچم این کشور را آتش می‌زنند.

وی افزود: مردم دنیا از خواب غفلت بیدار شده‌اند و متوجه شده‌اند که ظالم واقعی چه کسی است. امروز حتی مردم آمریکا هم درک می‌کنند که وقتی گفته می‌شود «مرگ بر آمریکا»، منظور سیاست‌های ظالمانه مقامات آمریکا است؛ سیاست‌هایی که با دیدگاه‌های امپریالیستی می‌خواهند ملت‌های دیگر را برده خودشان کنند.

هاشمی با بیان اینکه به حضور و زندگی در جمهوری اسلامی ایران افتخار می‌کند، تصریح کرد: من افتخار می‌کنم که در جمهوری اسلامی ایران هستم و امیدوارم شاهد نابودی آمریکا و ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) باشیم.

دبیر شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در ادامه، در واکنش به یاوه‌گویی‌ها و اظهارات موهن رئیس‌جمهور آمریکا علیه ساحت مقام معظم رهبری گفت: ترامپ غلط کرده است. دهان او کثیف است و نباید به خودش اجازه بدهد درباره مقام معظم رهبری صحبت کند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha