آمادگی مجتمع بین‌الملل برای تربیت مبلغان زبان‌دان

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری گفت: مجتمع بین‌الملل به عنوان یک سرمایه ارزشمند برای حوزه‌های علمیه می‌تواند منشأ خدمات شایانی باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری در برنامه بازدید آیت‌الله اعرافی از مجتمع عالی بین‌الملل حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش‌های انجام شده برای ایجاد این مجموعه، به عنوان یک نقطه عطف در تاریخ حوزه‌های علمیه محسوب می‌شود، اظهار داشت: خوشبختانه مرحله تاسیس مجتمع به شکلی آبرومندانه طی شده است.

وی در تشریح اقدامات انجام شده افزود: در این مسیر، اسناد بالادستی منسجمی تهیه شده و برای بخش‌های مختلف، طرح‌های تحولی جدی طراحی و ساختار مورد نیاز تدوین گردیده است.

یک سرمایه ارزشمند برای حوزه‌های علمیه

معاون امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه با اشاره به دستاوردهای ارتباطی مجتمع بین الملل، اظهار کرد: مذاکرات بسیار خوبی با نهادهای بین‌المللی در داخل و خارج از کشور انجام شده است که منجر به شکل‌گیری ارتباطات سازنده شده است. این مجموعه به عنوان یک سرمایه ارزشمند برای حوزه‌های علمیه می‌تواند منشأ خدمات شایانی باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری در ادامه به فعالیت‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: با توجه به سابقه فعالیت در این عرصه، آموزش زبان اکنون تنوع جدی پیدا کرده و شامل آموزش‌های مجازی، حضوری و آفلاین می‌شود. علاوه بر آموزش زبان، بخش مهارت‌های بین‌المللی نیز به مجموعه فعالیت‌ها اضافه شده که این امر نیز به نوبه خود یک نقطه عطف مهم محسوب می‌شود.

آمادگی مجتمع بین‌الملل برای تربیت مبلغان زبان‌دان

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری با اشاره به برگزاری موفق دوره‌های آموزشی مبلغان در سال گذشته، اظهار داشت: ثمره این دوره‌ها، تربیت مبلغان کارآمد در عرصه بین‌المللی بود و این مجتمع اکنون آماده برگزاری مجدد این نوع دوره‌هاست.

وی با بیان آمادگی این مجموعه برای همکاری گسترده با سایر نهادهای آموزشی حوزه‌های علمیه، تصریح کرد: این همکاری به‌ویژه در زمینه تربیت مبلغان بین‌المللی در سطوح مختلف و به زبان‌های انگلیسی و عربی قابل توسعه است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری در ادامه به نقش محوری مجتمع عالی بین الملل در عرصه‌های آموزشی و پژوهشی بین‌المللی اشاره کرد و گفت: همان‌طور که پیش از این بیان شد، این مجتمع در قالب یک ستاد میانی می‌تواند تحولات جدی و بنیادینی را در این عرصه‌ها رقم بزند.

معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه با قدردانی از تلاش‌های خالصانه همکاران، خاطرنشان کرد: جا دارد از تمام دوستانی که در طول دو، سه سال گذشته در این مجموعه خدمت کردند و با یک کار جهادی، زیرساخت‌های بسیار خوبی را برای مجتمع فراهم کردند، تشکر ویژه کنم. نقش ما در این میان حداقلی بود و عمده زحمات بر دوش دوستان بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری در پایان با آرزوی قبولی طاعات در ماه شعبان برای امت اسلامی، ابراز امیدواری کرد: ان‌شاءالله با عنایت حضرات معصومین (علیهم‌السلام)، این مجتمع به نقطه عطفی مملو از خیر و برکت تبدیل شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha