به گزارش خبرگزاری حوزه از گیلان صبح امروز همزمان با فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت ولیعصر (عج)، جشن نیمهشعبان با حضور طلاب و اساتید در مدرسه علمیه نایبالصدر رشت برگزار شد.
حجتالاسلام نقدی مدیر حوزه علمیه استان گیلان در این مراسم با اشاره به حدیث شریف پیامبر اکرم(ص) «الناس کمعادن الذهب والفضة»، بر اهمیت مردمشناسی در عرصه تعلیم، تربیت و تبلیغ تأکید کرد و گفت: برای اثرگذاری در جامعه، پیش از هر چیز باید مردم را شناخت و از فرصتهای مواجهه و ارتباط با آنان بهدرستی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه مردمشناسی یکی از ارکان اساسی حرکتهای الهی و انقلابی است، افزود: اگرچه مسیر حق با سختیها و موانعی همراه است، اما زمانی که صراط مستقیم شناخته شود، خستگی، کمکاری و توقف معنا نخواهد داشت.
مدیرحوزه علمیه استان گیلان با اشاره به نقش امام خمینی(ره) در پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: فتحالفتوح امام راحل، شناخت صحیح انسان و تربیت نیروی انسانی بود. امام(ره) با مردمشناسی عمیق، توانست نهضت اسلامی را به ثمر برساند و دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی را رقم بزند.
وی همچنین با اشاره به جایگاه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: امام خمینی(ره) به نیروی نظامی کشور هویت و ارزش داد و امروز به برکت همان تربیت، میبینیم که دشمنان، حتی قدرتهای بزرگ، جرأت حمله مستقیم ندارند؛ چرا که از اراده و ایمان سربازانی میترسند که در مکتب امام پرورش یافتهاند.
حجتالاسلام نقدی در پایان با تأکید بر اینکه «امروز، جنگ، جنگ ارادههاست»، خاطرنشان کرد: پیروزی در این میدان، نیازمند شناخت درست انسان، تقویت ایمان و حفظ روحیه انقلابی است؛ مسیری که حوزه علمیه نقش اساسی در تداوم آن دارند.
انتهای پیام/.











نظر شما