سه‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۳
جهان در آستانه انقباض تمدنی و رستاخیز مستضعفان است

حوزه / مدیر گروه کشوری شیفتگان حضرت رضا (ع)، در تبیینی ژرف از تحولات جهانی، تأکید کرد: نظم قدیمی جهان که بر پایه قدرت پول و زور استوار بود، در حال فروپاشی است و شاهد «انقباض تمدنی» قدرت‌های به ظاهر بزرگ و «رستاخیز تاریخی مستضعفان» در سراسر جهان هستیم.

حجت‌الاسلام اشکان صادق‌نژاد، مدیر گروه کشوری شیفتگان حضرت رضا (ع)، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تبریز، به تحلیل وضعیت کنونی نظام بین‌الملل پرداخت و از انقباض تمدنی قدرت‌های پوشالی و رستاخیز مستضعفان جهان سخن گفت.

حجت‌الاسلام صادق‌نژاد با اشاره به تحولات سال ۲۰۲۶، تأکید کرد: نظم قدیمی جهان که تنها بر قدرت پول و اسلحه تکیه داشت، در حال فروپاشی است. قدرت‌های بزرگ مادی در حال کوچک شدن و از دست دادن نفوذ خود هستند.

وی واقعه ۲۲ بهمن را آغازی بر رستاخیز مستضعفان خواند و افزود: این بیداری ملت‌هایی است که دهه‌ها زیر سلطه بودند و اکنون به دنبال کرامت انسانی خویش هستند.

مدیر گروه کشوری شیفتگان حضرت رضا (ع) با طرح مفهوم اِندِکاک یا درهم‌کوبیدگی درونی، تحلیل کرد: قدرت‌هایی که خدا را از زندگی انسان حذف کردند، امروز دچار فروپاشی درونی شده‌اند. وقتی ریشه یک تمدن بر پایه بی‌عدالتی باشد، هر چقدر هم ظاهر زیبایی داشته باشد، مانند دیواری توخالی فرومی‌ریزد.

وی انقلاب اسلامی را الگویی برای مقاومت جهانی دانست و گفت: اصل نفی سبیل که در انقلاب ما تجلی یافت، راه درست ایستادگی را به ملت‌های جهان نشان داد.

حجت‌الاسلام صادق‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت تربیت نیروهای انسانی برای تمدن جدید تأکید کرد: پیروزی واقعی زمانی رخ می‌دهد که فرهنگ مهربانی، عدالت و ایمان در سطح بین‌الملل گسترش یابد.

وی با اشاره به فعالیت‌های گروه شیفتگان حضرت رضا(ع) گفت: این فعالیت‌ها صرفاً تبلیغی نیست، بلکه پیوند دل‌های مشتاق به منبع نورانی اهل‌بیت(ع) برای شکل‌دهی امت واحدۀ اسلامی است. این همان دیپلماسی معنوی است که دل مستضعفان جهان را بیدار می‌کند.

مدیر گروه کشوری شیفتگان حضرت رضا (ع) ، نقطه اوج تحولات کنونی را پیوند انقلاب اسلامی با زمینه‌سازی ظهور دانست: انقلاب اسلامی یک ایستگاه نیست، بلکه جاده‌ای است که هدف نهایی آن، رسیدن به دولت کریمه مهدوی است؛ جایی که دیگر هیچ ظالمی بر مظلومی حکومت نخواهد کرد.

وی در پایان سخنان خود پیام ۲۲ بهمن ۲۰۲۶ را اینگونه تشریح کرد: این روز پیامی به همه نخبگان و توده‌های مردم جهان دارد: قدرت‌های پوشالی به پایان راه رسیده‌اند و عصر جدید، عصر حاکمیت پاکان و مستضعفان است. این رستاخیز، وعده الهی است که هیچ قدرتی توان ایستادن در برابر آن را ندارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha