جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۹
بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب دل دوستان را شاد و دشمنان را خوار کرد

حوزه/ حجت‌الاسلام عباسی گفت: بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی دل دوستان را شاد و دشمنان را خوار کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام محمد عباسی امام جمعه جازموریان در خطبه‌های نماز جمعه جازموریان با توصیه به رعایت تقوا در گفتار، کردار و اندیشه و پرهیز از محرمات، اظهار داشت: بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی، سراسر عزتمند بود و دل دوستان را شاد و دشمنان را خوار کرد.

وی با اشاره به حوادث سال جاری، گفت: پیروزی ملت در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، به خاک‌نشاندن فتنه دی‌ماه و حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی‌های ۲۲ دی و ۲۲ بهمن نشانه اقتدار و زنده بودن ملت ایران است.

امام جمعه جازموریان بیان کرد: رهبر معظم انقلاب بر تلاش مضاعف دولتمردان برای حل مشکلات، مهار تورم و حفظ ارزش پول ملی تأکید کردند.

حجت‌الاسلام عباسی به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره استقلال ملت ایران در برابر دشمنان اشاره کرد و گفت: ملت ایران همانند امام حسین(ع) با کسانی همچون حاکمان فاسد آمریکا بیعت نخواهد کرد.

وی با بیان بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب درباره تهدیدات نظامی، تصریح کرد: ممکن است ارتش ادعایی قوی‌ترین دنیا باشد، اما گاهی آن‌چنان سیلی بخورد که از پا درآید و خطرناک‌تر از ناو، سلاح‌هایی است که می‌تواند آن را به قعر دریا بفرستد.

امام جمعه جازموریان با تأکید بر پیشرفت‌های جمهوری اسلامی، ادامه داد: جمهوری اسلامی روزی نهالی باریک بود که دشمنان نتوانستند آن را از زمین بکنند و امروز یک شجره بلند و پرثمر است.

وی به تقسیم‌بندی شهدای اغتشاشات اخیر و مرزبندی با دشمن اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب تأکید کردند، «بروید و زندگی کنید و از تهدیدها نترسید؛ مردم در ۲۲ بهمن پاسخ تهدیدهای آمریکا را دادند».

امام جمعه جازموریان با تاکید بر لزوم تلاش برای رفع مشکلات مردم، ابراز کرد: ملت ایران با اقتدار و وحدت در برابر تهدیدها ایستاده است.

حجت‌الاسلام عباسی با تأکید بر اینکه «خطر اصلی در داخل کشور است»، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات، گرانی، بی‌ثباتی بازار ارز و کاهش ارزش پول ملی است که رهبر معظم انقلاب نیز نسبت به آن گلایه‌مند بودند.

وی خاطرنشان کرد: افزایش مکرر قیمت کالاها و خودروهای دولتی قابل قبول نیست و مسئولان اقتصادی باید با اقدامات عملی و نه صرفاً با شعار، بازار را مدیریت کنند.

وی تأکید کرد: ماه مبارک رمضان فرصتی برای تهذیب نفس، رعایت تقوا، حمایت از محرومان و ترویج اخلاق الهی است و همه باید با تقوا، اهتمام به امور معنوی و کمک به محرومان، فضای جامعه را به سوی رحمت و عدالت سوق دهند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha