شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
ماه مبارک رمضان فرصت پالایش جان و نیت در ضیافت الهی است

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به فضیلت‌های ماه مبارک رمضان گفت: در این ماه درهای بهشت گشوده و جهنم بسته می‌شود، از این‌رو شایسته است با طهارت زبان، چشم، قلب و نیت، وارد این ضیافت الهی شویم و اعمال خود را با نیتی صادقانه و خالص انجام دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در سخنرانی خود پس از اقامه نماز ظهر در مسجد امام حسین(ع) اراک، با اشاره به فضیلت ماه مبارک رمضان اظهار کرد: ماه رمضان ضیافت ویژه خداوند است و همه انبیا، اولیا و مقربین در این مهمانی الهی حضور دارند.

وی افزود: در این ماه درهای جهنم بسته و درهای بهشت گشوده می‌شود، بنابراین برای حضور شایسته در این ضیافت الهی باید زبان، چشم، قلب و نیت خود را از آلودگی‌ها پاک کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با استناد به فرمایش پیامبر اکرم(ص)، نیت صادق را عامل ارزش‌بخش به اعمال انسان دانست و تصریح کرد: تمام عبادات از نماز تا روزه زمانی ارزش واقعی دارند که با نیتی خالص و صادقانه انجام شوند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با تأکید بر طهارت قلب از هوا و هوس، حسد و کینه، با اشاره به آیه تطهیر گفت: همان‌گونه که مسجد باید پاک و مطهر باشد، قلب انسان نیز باید از آلودگی‌ها زدوده شود تا بتواند به استقبال ماه رمضان برود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با ذکر روایتی از صدر اسلام، بر اهمیت انجام عمل صالح توسط خود فرد تأکید کرد و افزود: بهتر است کار خیر را شخصاً و با نیت خالص انجام دهیم؛ چراکه ثواب و اثر آن بسیار بیشتر از انجام همان عمل توسط دیگران است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha