سه‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۹
صبر و استقامت خانواده شهدا، فرهنگ ایثار را در جامعه زنده نگه داشته است

حوزه / حجت الاسلام منصوری گفت: خدمت به خانواده شهدا تنها یک وظیفه اداری نیست، بلکه توفیقی الهی و افتخاری جاودان برای مسئولان نظام اسلامی است، صبر و استقامت این خانواده‌ها، فرهنگ ایثار را در جامعه زنده نگه داشته است.  

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، مجید صفدریان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان در سفری یک‌روزه به شهرستان رزن همراه با حجت الاسلام منصوری امام جمعه این شهرستان، با حضور در روستای بابانظر، با خانواده معظم شهید والامقام «وحید عباسی» دیدار و از مقام شامخ این شهید گرانقدر تجلیل کرد.

حجت‌الاسلام منصوری امام جمعه رزن در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید وحید عباسی، اظهار داشت: خدمت به خانواده شهدا تنها یک وظیفه اداری نیست، بلکه توفیقی الهی و افتخاری جاودان برای مسئولان نظام اسلامی است، صبر و استقامت این خانواده‌ها، فرهنگ ایثار را در جامعه زنده نگه داشته است.

وی بر لزوم تبیین رشادت‌های شهدا برای نسل جوان تأکید کرد و افزود: امروز وظیفه ما است تا با انتقال پیام شهدا، از تحریف ارزش‌های دفاع مقدس جلوگیری کنیم.

صفدریان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان نیز در این دیدار خدمت به خانواده‌های معظم شهدا را افتخاری بزرگ عنوان کرد و بر تداوم حمایت‌ها، رفع مشکلات معیشتی و پیگیری ویژه مطالبات این خانواده معزز تأکید کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha