یه گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، همزمان با آخرین روز دهه کرامت به همت کاروان نهضت پرچم دوزان کاشان، مراسم رونمایی از طولانی ترین پرچم جمهوری اسلامی ایران به طول ۱۲۰ متر با حضور خانواده شهدا،خادمیاران رضوی و خادمین امام رضا و استقبال ب نظیر زائران از سراسر کشور با سردادن شعارهای یاحیدر یا حیدر؛ الله اکبر؛ مرگ بر امریکا و مرگ بر اسراییل در صحن مطهر پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر حضرت علیبن موسیالرضا(ع) در مشهد مقدس برگزار شد.
کاروان نهضت پرچمدوزی کاشان پس از یک روز، از مشهد اردهال وارد مشهد مقدس و حرم مطهر امام رضا(ع) شد. همچنین صبح امروز دو پرچم به ابعاد ۱۴در ۵ ونیم متر در صحن پیامبراعظم ورودی صحن کوثر و ورودی صحن غدیر طی مراسمی با مرثیه سرای ذاکرین اهل بیت و زیارت خاصه امام رضا نصب شد.
شایان ذکر است ، کاروان اعزامی «نهضت پرچمدوزی» دارالمومنبن کاشان در راستای پویش معنوی دوخت و چاپ ۲۰ هزار پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران علاوه برشرکت درمراسم جشن شب میلاد امام هشتم با حضور درگلزارشهدای بهشت رضای مشهدمقدس مقدس باعطرافشانی قبور شهدابا ارمان انهانیزتجدید میثاق کردند.
بانوان کاشانی در این حرکت فرهنگی و مذهبی که کاشانی با همراهی خانوادههای معظم شهدا و مردم ولایتمدار منطقه کاشان در دوخت پرچم ها ایثار کردند ضمن تولید طولانیترین پرچم خیابانی کشور، موفق به دوخت پرچم بزرگ جمهوری اسلامی ایران به ابعاد ۱۲ در ۲۲ متر شدند.
همچنین، ۱۱۷۰ پرچم مقدس به نام مبارک حضرت امام رضا (ع) توسط خادمیاران رضوی و خادمان آستان حضرت سلطانعلی بن محمدباقر (ع) در مسجد مقدس جمکران تهیه و میان زائران توزیع شد.
شایان ذکر است این پویش مردمی که نمادی از عشق، ایمان و همبستگی مردم کاشان با آرمانهای انقلاب اسلامی و ساحت مقدس امام مهربانیهاست دستاوردهای خوبی را درابن سفرمعنوی به ارمغان اورد والگویی برای دیگر علاقه مندان اهل بیت ونطام مقدس جمهوری اسلامی ایران ورهبری به همراه داست..
این کاروان همچنین به همین مناسبت یک تن گلاب ناب منطقه کاشان را در فصل گل و گلاب که به همراه اورده بودند جهت غباروبی و عطرافشانی حرم امام رضا و زایرین حرم مطهر استفاده کردند.




انتهای پیام/












نظر شما