جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۵
خلیج فارس خانه ما است؛ خیرخواهی از آن سوی جهان باورپذیر نیست

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین احمدی نیک گفت: پیام ایران با اقتدار و مقتدر از نظر علمی و نظامی به کشورهای منطقه این است؛ بیایید خودمان نظم منطقه‌ای را بسازیم و بیگانگان را بیرون کنیم، جراکه خلیج فارس خانه مشترک ما است، غریبه‌ای که از آن طرف جهان آمده است خیرخواه ما نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین احمدی در خطبه های نماز جمعه بخش رودخانه را با مواردی از تحولات منطقه و جهان آغاز کرد و اظهار داشت: در جریان تحولات و درگیری‌های اخیر، ایران اسلامی دستاوردهای مهمی را در حوزه‌های نظامی، سیاسی و دیپلماتیک کسب کرد. حفظ انسجام ساختار سیاسی نظام، تجلی ایستادگی و اقتدار در نیروهای نظامی و دیپلماتیک، و ادامه عملکرد هماهنگ نهادها، یکی از برجسته‌ترین پیروزی‌های ما به شمار می‌رود.

خطیب جمعه رودخانه تصریح کرد: اما در میان همه این مصادیق و موارد، تسلط ایران بر تنگه هرمز، فتح‌الفتوح و قله پیروزی‌های ملت ایران در جنگ اخیر است. لذا این پیروزی‌ها، به‌خصوص تثبیت حق قانونی و تاریخی ملت ایران بر تنگه هرمز، ضمن تقویت روحیه ملی و وحدت داخلی، موقعیت ایران را در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به طور محسوسی ارتقاء داده است.

وی عنوان کرد: مردم عزیز و قهرمان ایران با نمایش استقامت، وحدت و حمایت گسترده از نیروهای مسلح و تصمیمات راهبردی، بار دیگر ثابت کردند که در برابر فشارهای خارجی ایستادگی خواهند کرد. بنابراین این سرمایه اجتماعی بزرگترین پشتوانه برای مواجهه با چالش‌های آینده و پیشبرد اهداف توسعه‌ای کشور به حساب می‌آید که به درستی باید از این سرمایه حراست و پاسداری شود.

حجت‌الاسلام احمدی نیک در ادامه به نکات کلیدی پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز ملی خلیج فارس اشاره کرد و افزود: یکی از نکات کلیدی پیام رهبری عزیز و عالیقدر، هم‌سرنوشتی است، نه امنیت عاریه‌ای و قرض. کشورهای منطقه باید بدانند که سرنوشت مشترکی دارند؛ اگر جنگ شود به همه آسیب می‌رسد و اگر امنیت و آرامش باشد همه پیشرفت می‌کنند، لذا امنیت را نمی‌شود از بیگانه قرض گرفت.

وی تصریح کرد: یکی از نکات کلیدی در پیام معظم‌له این بود که آمریکا مشکل‌ساز است، نه راه‌حل. آمریکا سال‌ها مدعی حفظ امنیت بوده، اما پس از حضورش فقط جنگ، ویرانی و ناامنی به همراه داشته (مثل افغانستان، عراق، یمن، لیبی و…). هدف آمریکا، منافع خودش و صنایع نظامی‌اش است، نه امنیت و آرامش منطقه.

امام جمعه رودخانه اظهار داشت: یکی دیگر از نکات کلیدی در پیام رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به مناسبت روز ملی خلیج فارس این بود که ایران از موضع قدرت دست دوستی می‌دهد. ایران امروز از نظر علمی و نظامی توانمند است. از موضع و سر اقتدار می‌گوید: بیایید خودمان نظم منطقه‌ای را بسازیم و بیگانگان را بیرون کنیم. خلیج فارس خانه مشترک ماست، غریبه‌ای که از آن طرف دنیا آمده است خیرخواه ما نیست.

حجت الاسلام والمسلمین احمدی نیک در رابطه با وضعیت تنگه هرمز عنوان کرد: مسئله راهبردی تنگه هرمز متأسفانه به عرصه‌ای برای منازعه گفتمان در فضای سیاسی داخلی تبدیل شده است که پیامدهای سه‌گانه زیر را به همراه دارد: اول، تضعیف پیام‌های راهبردی یکپارچه در سطح بین‌الملل؛ دوم، افزایش آسیب‌پذیری روانی افکار عمومی در برابر شوک‌های بیرونی؛ و سوم، فرسایش اعتماد به نهادهای تصمیم‌گیرنده در سطح عالی امنیت ملی.

وی تصریح کرد: بسته ماندن تنگه هرمز دستاورد جناح و جریان سیاسی خاصی نیست، بلکه حاصل ایستادگی جمعی و انسجام ملی ایرانیان عزیز است.

خطیب جمعه رودخانه افزود: بسته ماندن تنگه هرمز هزینه‌های ملموسی همچون افزایش بهای انرژی، افزایش نرخ بیمه نفتکش‌ها و… بر آمریکا و متحدانش تحمیل کرده و آن‌ها را عصبانی و مستأصل کرده است.

حجت الاسلام احمدی نیک عنوان کرد: امروز راه روشن است، تکلیف همگان، به‌خصوص نخبگان و جریانات سیاسی روشن است. ما بر مدار تبعیت از پیام‌های رهبری عزیز حرکت می‌کنیم و مطالبه همه مردم عزیز، تحقق شروط ده‌گانه نظام و رهبری است و در مذاکرات و جریان دیپلماسی هرگز به کمتر از آن راضی نیستیم و اجازه عدول از خطوط قرمز نظام و رهبری و این شروط ده‌گانه را به هیچ‌کس نمی‌دهیم.

وی تصریح کرد: به همه کسانی که از مقاومت و ایستادگی ملت بزرگ ایران در برابر قدرت‌های پوشالی جهان ترسیده‌اند و به دنبال ایجاد دوقطبی در جامعه هستند و به این ملت بزرگ و رشید و مبعوث شده توهین می‌کنند، با ادبیات سخیفی که برازنده خود آن‌هاست اعلام می‌کنیم که اگر لیاقت، عرضه، شهامت و شجاعت دفاع و حمایت از جمهوری اسلامی ایران در برابر آمریکا را ندارید، لطفاً سکوت کنید و خفه‌خون بگیرید و با اعصاب و روان این ملت بازی نکنید، چرا که قطعاً به خشم انقلابی این ملت گرفتار خواهید شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha