شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۹
بانوان در تحقق تمدن اسلامی نقش ویژه‌ای دارند+ عکس

حوزه/ مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل گفت: بانوان اصلی‌ترین قشری هستند که در پیشرفت ایران و تحقق تمدن اسلامی در تاریخ نقش داشته‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اردبیل، حجت‌الاسلام رسول خواسته ظهر امروز در نشست بصیرتی تبیینی مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) پارس‌آباد که حضور اساتید، کادر، طلاب، مربیان طرح امین و فعالان فرهنگی شهرستان برگزار شد، گفت: تفکر ناسیونالیستی در هر بزنگاه تلاش می‌کند با ایجاد شبهه‌هایی در اذهان مردم ایران، به دین اسلام ضربه بزند.

وی، افزود: ناسیونالیستها با ایجاد شبهاتی دین اسلام را به کشورهای عربی اختصاص می‌دهند و با این کار قصد دارند در اذهان نوجوان و جوانان ایرانی تعارض ایجاد کنند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل تصریح کرد: تنها دینی که برای ملت‌های جهان و تمامی انسانها استقلال می آورد و باعث رشد و ترقی سریع می‌شود، دین اسلام است و این موضوعی است که دشمنان دین اسلام را به هراس انداخته است.

حجت‌الاسلام خواسته با بیان اینکه دین اسلام با توجه به قاعده فقهی و منشا قرآنی اجازه ظلم نمی‌دهد، گفت: با توجه به اینکه دین اسلام در ایران رشد کرده و بعد از انقلاب اسلامی نیز با رشد قابل توجهی مواجه شده است و باعث پیشرفت بسیار سریع ایران اسلامی از همه جهات شده است، بنابراین برای دشمنان به مساله‌ای نگران‌کننده تبدیل شده است.

مدرس حوزه و دانشگاه، با تأکید بر این که برای دین اسلام یک زبان انتخاب شده تا میان مسلمانان وحدت ایجاد شود، بیان داشت: دشمنان اسلام به‌خوبی می‌دانند اگر دین اسلام با این روال پیش برود بزودی جهانی شده و غالب جمعیت دنیا مسلمان می‌شوند و این مساله برای آنان تحمل‌ناپذیر است.

پژوهشگر حوزوی با بیان اینکه بانوان اصلی‌ترین قشری هستند که در پیشرفت ایران و تحقق تمدن اسلامی در تاریخ نقش داشته‌اند، افزود: در حال حاضر این بانوان هستند که میادین را رهبری می‌کنند چراکه دایره اثرگذاری آنها نسبت به همسر، فرزندان و نزدیکانش بسیار قوی است.

بانوان در تحقق تمدن اسلامی نقش ویژه‌ای دارند+عکس

بانوان در تحقق تمدن اسلامی نقش ویژه‌ای دارند+عکس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha