دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۴
مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر در بوشهر برگزار شد

حوزه/ مراسم بزرگداشت شهدای والامقام هفتم تیر با حضور اقشار مختلف مردم، مسئولان و خانواده‌های معظم شهدا در میدان امام خمینی(ره) شهر بوشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، سید مهدی شهریاری، فرزند شهید میربهزاد شهریاری و نماینده مردم رودباریان استان بوشهر شامگاه دوشنبه در مراسم گرامیداشت شهدای هفتم تیر اظهار داشت: شهید آیت‌الله بهشتی و یارانش نماد مدیریت انقلابی، تعهد، اخلاق‌مداری و تخصص بودند و همین ویژگی‌ها موجب شد تا نام آنان برای همیشه در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شود.

وی افزود: سه مؤلفه تعهد، اخلاق و تخصص، مهم‌ترین ویژگی‌های یاران شهید بهشتی بود. آنان مسئولیت را نه ابزاری برای کسب قدرت، بلکه فرصتی برای خدمت صادقانه به مردم و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی می‌دانستند.

شهریاری با بیان اینکه کشور امروز بیش از هر زمان دیگری به مدیران متعهد، متخصص و اخلاق‌مدار نیاز دارد، تصریح کرد: اگر این سه اصل در انتخاب و عملکرد مدیران مورد توجه قرار گیرد، بسیاری از مشکلات کشور برطرف خواهد شد و اعتماد عمومی نیز تقویت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: شهدای هفتم تیر با نثار جان خود، مسیر عزت، استقلال و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را هموار کردند و وظیفه نسل امروز، حفظ آرمان‌های آنان و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha