به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، تازهترین شماره نشریه علمی ترویجی «اصفیاء» ویژه بهار ۱۴۰۵ به مدیرمسئولی حجتالاسلام یاسر خادمالفقرا و صاحب امتیازی مدرسه علمیه آیتالله مصطفوی(ره) کاشان منتشر شد.
«جایگاه هنر در تمدن اسلامی»، «آسیبهای فردی فضای مجازی بر کودکان» و «نقش زن در تربیت فرزند و تاثیر آن بر جامعه از دیدگاه اسلام» مطالب چاپ شده در فصلنامه شماره ۶ اصفیاء است.
حجتالاسلام امیرحسین کاظمیان، سردبیر این نشریه در مطلبی با عنوان «ایران از نظر آمریکا» نوشته است، آمریکا از جمهوری اسلامی ایران کینه به دل دارد و برای هیچکدام از دولتهای آن هم تفاوتی ندارد؛ عقیده آمریکاییها استکبار و سلطه بر جهان است و به همین علت هم غده سرطانی و سگ هاری با نام رژیم منحوس صهیونیستی را در خاورمیانه رها کردهاند.
جمهوری اسلامی ایران، برای یهودیان به ویژه رژیم صهیونیستی که سگ نگهبان آمریکا و سرباز پیش مرگ آنهاست، خطر و مانع بزرگی است، به ویژه این نظام مقدس اکنون درختی تنومند و ابرقدرتی استوار شده است.
بنابر این جنگ ادامهدار و تمام شدنی نیست تا یکی از این دو نابود شوند و صد البته طبق وعده خداوند بزرگ، «باطل نابود شدنی و «حق ماندنی است».
حقیقتا، مذاکره با یهودیان عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست پس ای ملت ایران به هوش آیید و از دولت خود مطالبه کنید.
حججالاسلام ابوالفضل جوهری اصل، امیرحسین کاظمیان، عباس قیم و محمدحسن اعتصامینیا هیات تحریریه این شماره نشریه اصفیاء را تشکیل میدهند.










نظر شما