حدیث روز

جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۴
خبرگزاری آناتولی برگزاری مراسم رسمی تشییع رهبر فقید انقلاب اسلامی را پوشش داد

حوزه / خبرگزاری آناتولی در گزارشی به برگزاری مراسم رسمی تشییع و بزرگداشت رهبر فقید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی امام شهید سید علی خامنه‌ای، در تهران پرداخت و از حضور هیأت‌های بلندپایه از حدود ۱۰۰ کشور جهان در این مراسم خبر داد.

به گزارش سرویس بین‌الملل خبرگزاری حوزه به نقل از خبرگزاری آناتولی، مراسم رسمی تشییع و بزرگداشت رهبر فقید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی امام شهید سید علی خامنه‌ای، در مصلای امام خمینی(ره) تهران با حضور مسئولان جمهوری اسلامی ایران، شخصیت‌های سیاسی و مذهبی و هیأت‌های خارجی برگزار شد.

بر اساس این گزارش، مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و ادای احترام به پیکر رهبر فقید انقلاب اسلامی آغاز شد و در طول روز برنامه‌های مربوط به این مراسم ادامه یافت.

آناتولی همچنین گزارش داد در این مراسم، هیأت‌هایی از حدود ۱۰۰ کشور جهان شامل رؤسای دولت‌ها و مجالس، وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه دولت‌ها حضور دارند.

این خبرگزاری به نقل از آیت الله احمد خاتمی نوشت وی در حاشیه مراسم اظهار داشت: «این شهادت بدون تردید اراده ما را استوارتر کرده است. دشمنان ملت ایران، یعنی آمریکا و اسرائیل، باید بدانند که انتقام خون امام شهیدمان و همه شهیدان را خواهیم گرفت.»

آناتولی همچنین یادآور شد آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی که در ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد، به شهادت رسید و قرار است پس از حدود یک هفته مراسم، پیکر ایشان روز ۱۸ تیر ۱۴۰۵ (۹ ژوئیه ۲۰۲۶) در مشهد مقدس به خاک سپرده شود.

در ادامه این گزارش آمده است هیأت جمهوری ترکیه به ریاست جودت ییلماز، معاون رئیس‌جمهور این کشور، در مراسم حضور یافت. همچنین کایهان ترکمن‌اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه، حسن توران، عضو هیئت‌رئیسه مجلس ترکیه، موسی کولاکلیکایا، معاون وزیر امور خارجه ترکیه و حجابی کرلانگیچ، سفیر ترکیه در تهران، وی را همراهی کردند.

به نوشته آناتولی، نمایندگان احزاب جمهوری‌خواه خلق (CHP)، سعادت، اتحاد بزرگ (BBP)، رفاه نو، مطالبه آزاد، آینده و وطن نیز در مراسم تشییع و بزرگداشت رهبر فقید انقلاب اسلامی حضور داشتند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha