آیت الله اعرافی مدیرحوزههای علمیه کشور شامگاه چهارشنبه ۱۷ تیر۱۴۰۵ درحاشیه مراسم تشییع پیکر حجتالاسلام والمسلمین شیخ حسن ناصریان عالم ربانی ، انقلابی ، مبارز ، خدوم ، استاد و موسس مدرسه علمیه حضرت امیرالمومنین (ع) شهرستان آران و بیدگل در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان با اشاره ابعادشخصیتی این عالم بزرگ اظهار داشت : حجتالاسلام والمسلمین ناصریان از علمای خدوم با سابقه ، مخلص و فداکاربودند.
مدیرحوزه های علمیه کشور با بیان اینکه این عالم بزرگ نقش مهمی در بنای مدرسه علمیه حضرت امیرالمومنین شهرستان آران و بیدگل و تربیت طلاب و اساتبد داشت، گفت: حضور بنده در این مراسم ، به خاطر قدردانی از خدمات علمی، فرهنگی و تربیتی این عالم متقی در بنای مدرسه علمیه و تربیت طلاب و فضلا و اساتید است.
آیت الله اعرافی مردم آران و بیدگل را مردمانی متدین ، خونگرم ، انقلابی ، پای کار دین و اسلام دانست و با بیان اینکه مردم این شهرستان قابل تقدیر و تحسین هستند، خاطرنشان کرد: با همت و پشتیبانی این مردم، در کاشان حوزه علمیه بسیار خوبی وجود دارد .
مدیرحوزه های علمیه کشور تاکید کرد: مدرسه علمیه حضرت امیرالمومنین (ع) شهرستان آران و بیدگل در رتبه بندیهای جدید در رتبه های بالای کشوری قراردارد .
آیت الله اعرافی ضمن قدردانی از مردم ، مسئولان شهرستان ، امام جمعه آران و بیدگل ، مدیر و اساتید مدرسه علمیه حضرت امیرالمومنین آران و بیدگل به خصوص حجتالاسلام والمسلمین غفوری غفوری که سالها در این شهر خدمت کردند. یاد آورشد: از مردم شهرستان آران و بیدگل به خاطرپشتیبانی در شکلگیری گسترش فعالیت های گوناگون فرهنگی ، دینی ، ایمانی و معنوی به خصوص ایجاد مدرسه علمیه حصرت امیرالمومنین که متعلق به امام صادق (ع) و حضرت ولی عصر (عج)می باشد تشکر و قدردانی می نمایم .
مدیرحوزه های علمیه کشور تاکید کرد: در پایان برای طلاب ، اساتید و مردم شهیدپرور و ولایی شهرستان آران و بیدگل آرزوی توفیق داریم.
انتهای پیام./











نظر شما