جمعه ۱۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۹
مردم با حضور در مراسم تشییع رهبر شهید وفاداری خود به ولایت و رهبری را به اثبات رساندند

حوزه/ حجت‌الاسلام قاسمی گفت: مردم ایران اسلامی با حضور میلیونی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب وفاداری خود به مقام ولایت و رهبری را به اثبات رساندند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم قاسمی امام جمعه موقت کوهبنان در خطبه نماز جمعه در مسجد جامع محله انصار با اشاره به حماسه ملی تشییع رهبر شهید انقلاب، حضور گسترده مردم را گواه بر زنده بودن انقلاب و ناکامی دشمنان دانست و بر لزوم پاسخ قاطع به تهدیدات رژیم‌های متجاوز تأکید کرد.

حجت‌الاسلام قاسمی اظهار داشت: مردم جمهوری اسلامی با حضور میلیونی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب وفاداری خود به مقام ولایت و رهبری را به اثبات رساندند.

وی افزود: این حضور گسترده، راه اندازی موکب‌ها و تلاطم پرچم‌های قرمز، در واقع بزرگترین رفراندوم مردمی بود که در آن ایرانیان بار دیگر به جمهوری اسلامی و راه رهبری رأی «آری» دادند و ثابت کردند هر ایرانی در مسیر عزت و اقتدار، یک «سید علی خامنه‌ای» است.

امام جمعه موقت کوهبنان، با اشاره به ضرورت خون‌خواهی از قاتلین رهبر شهید، بیان کرد: همان‌طور که در تاریخ اسلام خداوند برای خون‌خواهی امام حسین(ع) مختار را فرستاد، امروز نیز سپاه پاسداران و ارتش باید با رویکردی مختارگونه، ریشه رژیم صهیونیستی و رئیس‌جمهور آمریکا را برکنند.

وی با تأکید بر پیوند شعارهای یا لثارات الحسین و یا لثارات خامنه‌ای، خواستار پاسخ سخت دولتمردان به لغو تفاهم‌نامه‌ها توسط آمریکا و ترامپ شد و هشدار داد: در صورت فرمان مقام معظم رهبری، تنگه هرمز به گونه‌ای بسته خواهد شد که عبور حتی یک لیتر نفت از آن ناممکن گردد.

امام جمعه موقت کوهبنان با اشاره به معضلات معیشتی، از فرماندار کوهبنان، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و دستگاه قضایی خواست تا به‌صورت جدی پیگیر پرداخت حقوق کارگران معادن زغال‌سنگ شوند تا این قشر در برابر خانواده‌های خود شرمنده نباشند.

وی از مردم شهرستان کوهبنان دعوت کرد تا در مراسم‌های یادبود رهبر شهید در مساجد شهرستان و به‌ویژه مراسم عصر فردا در زینبیه حضوری فعال داشته باشند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha