جمعه ۱۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۸
ماموستا تمرنژاد: تشییع رهبر شهید، یک نبرد سیاسی و رسانه‌ای بود

حوزه/ امام‌جمعه اهل سنت نقده گفت: حضور میلیونی مردم در تشییع رهبر شهید، یک نبرد سیاسی، رسانه‌ای و خلق یک حماسه‌ی بی‌نظیر بود که موجب اطمینان به دوستان و هشدار به دشمنان شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از ارومیه، ماموستا سنار تمرنژاد امروز در آیین نمازجمعه اهل سنت شهرستان نقده، که در مسجد جامع اهل سنت این شهر اقامه شد، اظهار داشت: تشییع قائد امّت به دنیا ثابت کرد که جمهوری اسلامی ایران با وجود شهادت رهبرش، نه تنها تضعیف نشد، بلکه با اتّکا به سرمایه‌ی عظیم مردمی اش، قدرتمندتر و مصمّم‌تر از گذشته به مسیر خود ادامه خواهد داد.

وی حضور میلیونی مردم در تشییع رهبر شهید را یک نبرد سیاسی، رسانه‌ای و خلق یک حماسه و پیامی در راستای اطمینان به دوستان و هشدار به دشمنان توصیف کرد و گفت: این تشییع فراتر از یک وداع و مراسم ساده بود و این حضور حاوی پیام وحدت و تداوم ناگسستنی ملت و نظام و پیام ایستادگی و شکست‌ناپذیری اراده‌ی ملی بود.

امام جمعه اهل سنت نقده به غفلت و سستی به عنوان یک بیماری فراگیر معنوی اشاره کرد و یادآور شد: غفلت، سرچشمه‌ی همه بیماری‌ها است، زیرا این بیماری ممکن است همه‌ی نخبگان و عوام را مبتلا کند.

وی ابتلا به این بیماری را زمینه ساز از دست‌دادن فرصت طاعت و تقرب به سوی خدا و واداشتن انسان به سوی گناهان مهلک دانست و تصریح کرد: غفلت گاهی موجب بی‌خاصیت شدن انسان نسبت به اهداف کلان و آرمان‌های بشری و اسلامی می‌شود و ذلت و خواری مسلمانان نسبت به عواقب خود را به همراه دارد.

ماموستا تمرنژاد بیان کرد: تغییر حالت ایمان، نفاق نیست، بلکه یک تغییر عادی است، زیرا قلب انسان به مانند یک پرنده، گاهی اوج می گیرد و گاهی فرود می آید و تنها راه حفظ دین، رعایت تعادل و اعتدال است.

انتهای خبر. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha