جمعه ۲۶ تیر ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۴
بی شرم ها از مذاکره با آمریکا می گویند!

حوزه/ مرحوم علامه مصباح یزدی(ره) در تبیین نسبت آیات قرآن با مسائل روز جهان اسلام، تصریح کردند که قرآن کریم ۱۴۰۰ سال پیش تکلیف مسلمانان را در برابر ظالمان روشن کرده و هرگونه تمایل به آمریکا و اسرائیل را مشمول نهی الهی می‌داند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، بازخوانی آیات قرآن در متن تحولات سیاسی، یکی از محورهای مهم سخنان مرحوم علامه مصباح یزدی(ره) بود. ایشان در بخشی از بیانات خود، حمایت از سازش با آمریکا را در تعارض آشکار با نهی صریح قرآن توصیف کردند.

قرآن داد می‌زند: «وَلَا تَرْکَنُوا إِلَی الَّذِینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّارُ وَ مَا لَکُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِیَاءَ». آیا در اینکه آمریکا امروز و اسرائیل ستمکارترین مردم روی زمین است شکی است؟

کجای عالم سراغ داریم کسانی ظلم‌هایی که اسرائیل مرتکب شده را انجام داده باشند. و کیست که اسرائیل را گستاخ می‌کند و جری می‌کند و تشریعش می‌کند در این کارها را انجام بده؟ (آمریکا) صریحاً می‌گوید: ما هرگز اسرائیل را رها نخواهیم کرد، هرگز نخواهیم گذاشت اسرائیل ضعیف‌تر از کشورهای اسلامی بشویم، برتری اسرائیل را همیشه حفظ خواهیم کرد با همه جنایاتی که تمام عالم را مشمئز کرده. حتی یهودیان… یهودیان در خود آمریکا، در خود اسرائیل علیه این دولتشان و علیه این ظلم‌هایشان تظاهرات کردند. حتماً اخبارش را شنیدید، دیدید در تلویزیون.

۵۰ هزار یهودی در خود اسرائیل علیه ظلم‌های دولت اسرائیل تظاهرات کردند. تظاهرات ۵۰هزارنفری در یک کشور کوچکی مثل اسرائیل خیلی معنی‌دار است. تمام دنیا این‌ها را محکوم کردند، لعن و نفرین فرستادند به این‌ها. فقط آمریکا حمایت می‌کند.

به هر حال در اینکه ظالم‌ترین مردم روی زمین در طول تاریخ اسرائیل و آمریکا هستند هیچ عاقلی شک نمی‌کند. قرآن وقتی می‌فرماید «وَلَا تَرْکَنُوا إِلَی الَّذِینَ ظَلَمُوا» شامل آمریکا و اسرائیل نمی شود؟ اگر آمریکا مصداق «الَّذِینَ ظَلَمُوا» نیست، دیگر در این روی زمین دیگر کی پیدا می‌شود؟

قرآن ۱۴۰۰ سال پیش‌تر برای امروز ما دستور داد «وَلَا تَرْکَنُوا إِلَی الَّذِینَ ظَلَمُوا». اما کسانی یا از روی جهالت که إن‌شاءالله جهالت باشد، یا از روی خیانت و مزدوری آمریکا، صراحتاً با کمال بی شرمی در روزنامه‌هایشان، در سخنرانی‌هایشان، در کتاب‌هایشان از آمریکا و سازش با آمریکا و مذاکره با آمریکا حمایت می‌کند. (برشی از بیانات مرحوم علامه مصباح یزدی درباره نهی صریح قرآنی از تمایل به دشمنان و ظالمان، ۱۳۸۱/۰۲/۲۷)

مشاهده و دانلود فیلم:

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha