دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۴
مسلمانان تگزاس قربانی ناامنی حاصل از تبلیغات انتخاباتی

حوزه، مسلمانان تگزاس از اینکه نامزد های انتخاباتی در سخنرانی های انتخاباتی‌شان اقدام به نفرت پراکنی علیه اسلام می کنند بسیار نگران هستند.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری حوزه، مسلمانان تگزاسی می‌گویند که سخنرانی‌های انتخاباتی نمایندگان، تنها نفرت علیه اسلام منتشر می‌کند که به‌طور فزاینده‌ای نفرت علیه اسلام را در تعاملات روزمره مردم عادی، از جمله بحث‌ها درباره آموزش یا تعاملات اجتماعی در فروشگاه،بازار، پارک، دانشگاه و مدارس ابتدایی طنین‌انداز می‌کند.

یکی از موارد حاصل از این نفرت پراکنی انتخاباتی زمانی بود که ،دانشجویان دانشگاه هیوستون در حال نماز بودند و ناگهان مردی به سمت آن‌ها آمد و یک قرآن را سوزاند. در موارد دیگر به کرّات دیده شده است، مردم به خاطر پوشیدن لباس‌های سنتی‌شان مورد حمله لفظی قرار می گیرند.

چند تن از مردم طی مصاحبه هایی گفتند که این نفرت باعث شده است آنها هنگام خروج از خانه خود احساس ناراحتی کنند. افرادی نیز خواستار استفاده از نام مستعار غیراسلامی موقت تا بعد از انتخابات شدند زیرا هدف تهدیدات و آزارهای آنلاین قرار گرفته بودند. به تازگی، شرکت‌کنندگان مسلمان در کنوانسیون رسمی حزب جمهوری‌خواه تگزاس - از جمله برخی نمایندگان - مورد هجمه قرار گرفته‌اند و از آنها خواسته شده یا به مسیحیت بگرایند یا کشور را ترک کنند.

مسلمانان تگزاس خواستار بازبینی جدی در سیاست های اخیر نمایندگان هستند و از تبلیغات ضد اسلامی حاصل از لابی های پشت پرده به شدت رنج می برند.

منبع:the guardian.com

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha