سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۳
اردوی جهادی «گلبانگ ظهور» در منطقه امامزاده سید اسحاق(ع) توسط طلاب ساوجی+عکس

حوزه/گروه جهادی «گلبانگ ظهور» با حضور در منطقه کم‌برخوردار امامزاده سید اسحاق(ع)، با برپایی میز خدمات پزشکی رایگان، کلاس‌های تقویتی، کارگاه‌های مهارت‌آموزی، ایستگاه نقاشی و جلسات بصیرتی، یک روز پرشور از جنس خدمت و محرومیت‌زدایی را رقم زد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،در راستای تحقق آرمان‌های خدمت‌رسانی بی‌منت به مناطق کم‌برخوردار و با هدف محرومیت‌زدایی فرهنگی و اجتماعی، گروه جهادی «گلبانگ ظهور» با حضور در منطقه امامزاده سید اسحاق علیه‌السلام، یک روز پرشور از جنس ایثار و تلاش را رقم زد.

خانم عالیه‌السادات امینی، مسئول گروه جهادی گلبانگ ظهور، هدف خود را از انجام این فعالیت‌ها، نه تنها خدمت مادی، بلکه پیوند قلبی با مردم و ترویج روحیه امید و خودباوری در مناطق محروم دانست و تأکید کرد: لبخند رضایت اهالی و شور و نشاط کودکان، بزرگترین پاداش برای ما جهادگران عرصه خدمت است.

وی گفت: این اردوی جهادی یک‌روزه با همکاری مدرسه علمیه تخصصی ریحانه‌الرسول(س)ساوه و حضور مبلغین و طلاب این مدرسه علمیه، با هدف ارتقای شاخص‌های فرهنگی، سلامت، آموزش و مهارت‌آموزی و بصیرتی در میان اهالی شریف این منطقه اجرایی شد.

امینی اظهار داشت: در بدو ورود جهادگران، «میز مشاوره و ویزیت رایگان» با حضور متخصصان داوطلب برپا شد. پزشکان جهادگر در ایستگاه سلامت، ضمن انجام معاینات اولیه، به ویزیت بیماران و ارائه مشاوره‌های پزشکی پرداختند که با استقبال چشمگیر اهالی منطقه مواجه شد.

مسئول گروه جهادی گلبانگ ظهو تصریح کرد:در حوزه آموزش، کلاس‌های تقویتی و رفع اشکال درسی برای دانش‌آموزان منطقه برگزار گردید. جهادگران دلسوزانه به بررسی نقاط ضعف تحصیلی دانش‌آموزان پرداخته و تلاش کردند تا گامی مؤثر در ارتقای سطح علمی آنان بردارند.

وی عنوان کرد: یکی دیگر از بخش‌های این اردوی جهادی، برگزاری کارگاه‌های مهارت‌آموزی ویژه بانوان بود. کلاس‌های آموزش «خیاطی» و «آرایشگری» با هدف ایجاد زمینه اشتغال‌زایی خانگی و توانمندسازی اقتصادی بانوان منطقه برگزار شد که با استقبال پرشور بانوان هنرمند محلی همراه بود.

امینی اذعان داشت: در بخش فرهنگی، «ایستگاه نقاشی» با فضای شاد و پرنشاط برای کودکان برپا شد تا ضمن سرگرمی، خلاقیت‌های آنان شکوفا شود. همزمان، جلسات بصیرتی با موضوعات روز و کارگاه‌های تخصصی «فرزندآوری و تعالی خانواده» برای والدین برگزار شد.

وی تاکید کرد: در این جلسات، مباحث پیرامون جایگاه خانواده و اهمیت رشد جمعیت در جامعه اسلامی با رویکردی اقناعی تبیین گردید.

امینی بیان کرد: برگزاری نمایشگاه جواهرانه با موضوع تاریخچه عفاف و حجاب توسط جهادگران فاطمی، از دیگر برنامه‌های اجرا شده در این اردوی جهادی بود که با استقبال اهالی همراه شد.

وی گفت: در پایان این فعالیت‌ها، به منظور ایجاد انگیزه و ثبت خاطره‌ای خوش در ذهن نونهالان شرکت‌کننده در ایستگاه‌های نقاشی و کلاس‌ها، جوایزی به رسم یادبود به کودکان اهدا شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha