چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۵
تداوم تجمعات شبانه مردمی در همدان با حضور پرشور مردم

حوزه/ تجمعات شبانه مردمی در همدان همچنان با حضور پرشور مردم ادامه دارد و بر اساس اعلام اداره‌ کل تبلیغات اسلامی استان، پایان مراسم‌ها هر شب ساعت ۲۳:۳۰ خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از همدان، طبق اطلاعیه روابط عمومی اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی همدان در پی پرسش‌های مکرر شهروندان و برگزار کنندگان تجمعات مردمی، اعلام شد که تجمعات شبانه با همان شور و حضور مردمی همچنان ادامه خواهد داشت و زمان پایان مراسم‌ها در تمامی شب‌ها ساعت ۲۳:۳۰ تعیین شده است.

بر اساس این اطلاعیه، رعایت حقوق شهروندی، به‌ ویژه مدیریت و کنترل صدای سیستم‌ های صوتی، مورد تأکید بوده و از برگزار کنندگان خواسته شده است مراسم‌ها را در ساعت ۲۳:۳۰ به پایان برسانند.

اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان همدان همچنین بر استمرار باشکوه این تجمعات و نقش‌ آفرینی مردم در چارچوب اهداف اعلام‌ شده تأکید کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha