چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۰
اربعین؛ همایش بزرگ جهان اسلام و تجلی ارادت دلدادگان حسینی

 حوزه / مسئول کمیته فرهنگی وآموزشی ستاد اربعین حسینی استان قزوین گفت: پیاده‌روی اربعین همایش بزرگ جهان اسلام به ویژه شیعیان است که همه ساله دلدادگان حسینی و خادمان حسینی تلاش می‌کنند تا به بهترین شکل برگزار شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از قزوین، حجت الاسلام عباس افشار امروز در جلسه کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین حسینی استان قزوین که در اداره کل حج وزیارت قزوین برگزار شد، گفت: پیاده‌روی اربعین همایش بزرگ جهان اسلام به ویژه شیعیان است که همه ساله دلدادگان حسینی و خادمان حسینی تلاش می‌کنند تا به بهترین شکل برگزار شود.

حجت الاسلام افشار خاطرنشان کرد: شعار امسال «مثلی لا یبایع مثله» تعیین شده و در کمیته فرهنگی و آموزشی تلاش می‌کنیم این تجمع میلیونی یک دستاورد فرهنگی داشته باشد.

وی ادامه داد: این شعار مبتنی بر فرمایش نورانی حضرت امام حسین علیه الاسلام که فرمود که استمرار این حرکت نورانی شعار زیبایی است که رهبر شهید انقلاب اسلامی در آخرین دیدار با مردم آذربایجان شرقی مثلی لا یبایع مثله بیان فرمودند.

وی اظهار کرد: این شعار توسط دستگاه های فرهنگی جبهه مقاومت وجهان اسلام از میان ۲۰۰ شعار پیشنهادی برای مراسم پیاده روی اربعین حسینی انتخاب شد.

حجت الاسلام افشار تصریح کرد: کسانی که در این مسیر به زائران سیدالشهدا(ع) خدمت می‌کنند باید قدر خود را بدانند و بر این موهبت سجده شکر به جا بیاورند؛ چرا که پرچم سیدالشهدا(ع) هیچ‌گاه بر زمین نمی‌ماند.

وی ادامه داد: در مراسم اربعین حسینی امسال فعالیت‌های فرهنگی همچون اعزام تیم رسانه به عراق به منظور اطلاع‌رسانی سریع به زائران، برگزاری مراسمات فرهنگی با حضور سخنرانان و مداحان به منظور تبیین و آگاهی‌بخشی در مسیر پیاده‌رویی، از جمله اقدامات کمیته فرهنگی در ایام اربعین است.

وی افزود: توزیع بسته‌های فرهنگی و نوشت‌افزار بین زائران و کودکان عراقی، برپایی غرفه کودک در نجف اشرف، مسیر راهپیمایی اربعین و کربلای معلی، مسابقات کتاب‌خوانی، برگزاری نماز جماعت در مواکب حسینی، پاسخگویی به مسائل شرعی و شبهات روز از دیگر برنامه‌های ما در ایام اربعین حسینی است.

رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین حسینی استان قزوین بیان کرد: برگزاری مسابقات عکس با تلفن همراه و جمع‌آوری دل‌نوشته‌های زائران حسینی و تبدیل آن به شکل کتابچه، برگزار می‌شود.

حجت الاسلام افشار تصریح کرد: باید توجه داشت که اربعین درواقع حادثه‌ای بزرگ در عالم ایجاد می‌کند و ما معتقدیم که زیارت امام حسین علیه‌السلام و نیز اربعین زمینه‌ساز ظهور امام زمان (عج) خواهد بود.
انتهای پیام /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha