شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۳
فراخوان چهارمین دوره مدرسه راهبری حل مسئله اعلام شد

حوزه/ بنیاد شیخ انصاری با هدف توانمندسازی طلاب سطوح عالی حوزه در عرصه حل مسائل جامعه و نظام اسلامی، فراخوان ثبت‌نام چهارمین دوره «مدرسه راهبری حل مسئله» را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، بنیاد شیخ انصاری به منظور توانمندسازی طلاب سطوح عالی حوزه در عرصه حل مسائل جامعه و نظام اسلامی، ثبت‌نام چهارمین دوره «مدرسه راهبری حل مسئله» را آغاز کرد.

این دوره با مزایایی همچون تأمین منابع لازم جهت مطالعه در راستای دانش‌افزایی، برگزاری رویدادهای حل مسئله و تقدیر از برگزیدگان، امکان ارتباط با اساتید و مراکز مرتبط با حل مسئله، شناسایی استعدادهای حل مسئله در فرآیند برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های توانمندسازی، حمایت و پشتیبانی از تشکل‌های مسئله‌محور در ضمن آموزش و برگزاری اردوهای علمی همراه است.

این فراخوان ویژه طلاب سطوح عالی حوزه (سطح سه، سطح چهار و درس خارج) طراحی شده است که دغدغه آشنایی و مهارت در نحوه شناخت مسئله از نامسئله و دستیابی به راه‌حل مناسب از طریق تراث دینی را دارند.

در این دوره، شرکت‌کنندگان با فرآیند حل مسئله آشنا شده و در کنار اساتید و پژوهشگران این حوزه، تجربه‌ای عملی از فعالیت‌های مسئله‌محور خواهند داشت. از جمله مباحث آموزشی این مدرسه می‌توان به شناسایی و پرورش استعدادهای حل مسئله، آموزش فرآیندهای تخصصی حل مسئله، ارتباط با اساتید تخصصی، بهره‌مندی از منابع علمی و پژوهشی، حضور در رویدادها و اردوهای علمی و حمایت از تشکیل هسته‌های حل مسئله اشاره کرد.

مهلت ثبت‌نام

مهلت ثبت‌نام در چهارمین دوره مدرسه راهبری حل مسئله از ۱۵ مرداد تا ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ تعیین شده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به لینک https://formafzar.com/form/7u1y4 مراجعه کنند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha