جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۷
قائد شهید امت به معنای واقعی کلمه مردم باور بودند

حوزه/ رئیس امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: قائد شهید امت به معنای واقعی کلمه مردم‌باور بودند و بارها صراحتاً اعلام کردند که اسلام و ولایت بدون حضور و همراهی مردم تحقق نخواهد یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت الاسلام احمد شرفخانی، رئیس امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه، در مراسم اربعین قائد شهید امت در مسجد امام هادی(ع)خرم‌آباد با تبیین شخصیت قائد شهید اظهار داشت: باور قلبی و عملی به توحید، یکی از ویژگی‌های بارز رهبر شهید بود و ایستادگی ایشان در برابر طاغوت و استکبار، ریشه در همین نگاه توحیدی داشت.

وی تأکید کرد: ایشان به معنای واقعی کلمه مردم‌باور بودند و بارها صراحتاً اعلام کردند که اسلام و ولایت بدون حضور و همراهی مردم تحقق نخواهد یافت.

حجت الاسلام شرفخانی ایستادگی و مجاهدت مردم در دفاع از آرمان‌های نظام را زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) و برپایی عدالت جهانی دانست و ابراز امیدواری کرد که راه و آرمان‌های قائد شهید امت با قوت ادامه یابد.

وی گفت: رهبر شهید انقلاب اسلامی یک مجاهد توحیدگرا و مردم باور بود و دیدار با اقشار مختلف مردم و حضور در کنار مردم در مقاطع مختلف نتیجه همین مردم‌داری و مردم‌باوری بود.

رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد: حکمت و عقلانیت انقلابی یکی دیگر از مهمترین ویژگی‌های قائد شهید امت بود و این حکمت به عنوان یک نور الهی در وجود ایشان تجلی یافته و همه مردم این نگاه حکیمانه را در همه ابعاد سیاسی، اقتصادی، دیپلماسی و حکمرانی به خوبی درک و لمس کرده بودند.

حجت‌الاسلام شرفخانی در پایان با اشاره به ایستادگی مردم در مقابل دشمنان و دفاع از خاک کشور خاطرنشان کرد: به برکت خون شهدا و قائد شهید امت این جانفشانی و مجاهدت مردم زمینه ساز ظهور حضرت ولی عصر(عج) و برپایی عدالت در عالم هستی خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha