به گزارش خبرگزاری حوزه، قرارگاه « مصباح الهدی» سهشنبه شب مصادف با 17 شهریور ماه 1405، نشست شبانه خود را با سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین ابراهیم عباسپور برگزار خواهد کرد. وی فارغالتحصیل گروه جامعهشناسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی «ره» و عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان است.
موضوع سخنرانی این نشست با عنوان « عفاف و حجاب؛ یک هنجار اجتماعی» انتخاب شده است و طی آن ابعاد اجتماعی، فرهنگی و هنجاری عفاف و حجاب مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این برنامه از ساعت ۲۲:۳۰ در محل قم، بلوار شهید صدوقی، جنب مدرسه صدوقی، بعد از ایستگاه اتوبوس برگزار خواهد شد. علاقهمندانی که امکان مشارکت حضوری در این برنامه ندارند، میتوانند از طریق پایگاه اینترنتی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی «ره» به نشانی « https://dpfqom.iki.ac.ir/live »، یا از طریق تکیه به نشانی اینترنتی « https://tekye.net/live/3856 » یا صفحه آپارات این مؤسسه به نشانی « https://www.aparat.com/dpfqom/live » بهصورت مجازی این مراسم را دنبال کنند.
همزمان با برگزاری این برنامه، نمایشگاه کتاب و میزهای تخصصی فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و خانواده با حضور کارشناسان و متخصصان مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی «ره» برپا خواهد بود.
انتهای پیام/ 313










نظر شما