به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجتالاسلام محمدحسین وحیدی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان امروز در کارگاه توانمندسازی کانونهای فرهنگی هنری مساجد شهرستان خرمآباد بیان کرد: برای تحقق مسجد محوری در جامعه اسلامی باید برای مدیریت مساجد و برنامه های مسجد محوری برنامه های گسترده ای انجام گیرد.
وی با بیان اینکه سیستم محوری دین مبین اسلام، مسجدی و برپایه مساجد است افزود: مساجد ظرفیتی بی نظیر برای تعمیق آموزه های دین مبین اسلام و فرهنگ قرآنی در جامعه هستند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان با اشاره به توطئه های دشمنان برای کمرنگ کردن اعتقادات دینی در جامعه خاطرنشان کرد: برای مقابله با توطئه های دشمنان باید برنامه های بامحتوا و کاربردی اجرا شود.
حجت الاسلام وحیدی نقش کانونهای مساجد را محلات و مساجد محوری برشمرد و افزود: کانونهای مساجد در احیای کارکردهای دینی و فرهنگی مساجد نقش مهمی دارند.
وی گفت: باید با امکانات موجود و جذب مشارکت مردم در حوزه فرهنگی و در راستای مقابله با توطئه های دشمنان برنامه های منسجم و هدفمند اجرا شود.
در پایان این مراسم ۵ کانون فرهنگی هنری مسجد فعال استان لرستان معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.











نظر شما