به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سنندج، اجلاسیه شهدای شهرستان سروآباد امروز با حضور فرماندهان نظامی، مسئولان، خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران برگزار شد.
سردار جمشید رضایی؛ فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان، در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: امروز وظیفه همه ماست که قدردان خون پاک شهیدان باشیم و با عمل به آرمانهای آنان، ادامهدهنده راه این بزرگواران باشیم.
وی با اشاره به برگزاری کنگره ۵۵۳۶ شهید استان کردستان افزود: میزبانی این کنگره در سال جاری فرصت مهمی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی سیره و آرمانهای شهدا به نسلهای آینده است و امیدواریم بتواند نقش مؤثری در این زمینه ایفا کند.
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان با اشاره به وضعیت امنیتی استان نیز گفت: امنیت موجود در کردستان با محوریت و فرماندهی قرارگاه منطقهای حمزه سیدالشهدا(ع) برقرار است و خوشبختانه مردم استان، بهویژه مردم شهرستان سروآباد، در آرامش و امنیت مطلوب به زندگی خود ادامه میدهند.
سردار رضایی ادامه داد: با وجود تلاشهای دشمنان برای ایجاد اختلاف و ناامنی، امروز شاهد وحدت و انسجام خوبی میان مردم و مسئولان در استان هستیم و باید این سرمایه ارزشمند را حفظ و تقویت کنیم.
وی با تأکید بر ضرورت توجه به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم خاطرنشان کرد: انتظار میرود با تعامل، همدلی و همکاری بیشتر میان مردم و مسئولان، برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی گامهای مؤثرتری برداشته شود.
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان در ادامه با بیان اینکه شهدا جایگاه والایی در جامعه اسلامی دارند، اظهار داشت: شهدا مایه حیات جامعه دینی و آبروی جامعه اسلامی هستند و فرهنگ ایثار و شهادت باید در میان نسلهای مختلف جامعه زنده و پویا باقی بماند.
سردار رضایی در پایان گفت: همه ما باید با عمل به آرمانهای شهدا، در مسیر تقویت اقتدار، وحدت و انسجام کشور گام برداریم و اجازه ندهیم ارزشهای والای شهیدان به فراموشی سپرده شود.
انتهای پیام/











نظر شما