جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۵
دوره آموزشی «زن؛ گوهر عفاف و نقش‌آفرینی اجتماعی» در سنندج برگزار شد

حوزه/سومین جلسه از دوره آموزشی «زن؛ گوهر عفاف و نقش‌آفرینی اجتماعی» در مدرسه علمیه ریحانه‌النبی (س) سنندج در راستای ارتقای دانش تربیتی و اجتماعی طلاب با تمرکز بر ویژگی‌های زنان شاخص قرآنی و راهکارهای نهادینه‌سازی عفاف برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در سنندج، سومین جلسه از دوره تربیتی ـ آموزشی «زن؛ گوهر عفاف و نقش‌آفرینی اجتماعی» با حضور جمعی از طلاب مدرسه علمیه ریحانه النبی (س) سنندج برگزار گردید.

خانم احمدزاده؛ معاون فرهنگی حوزه‌ علمیه خواهران کردستان با ارائه سخنرانی در موضوع «نقش اجتماعی زنان»، به معرفی زنان شاخص و نمونه در قرآن کریم پرداخت.

وی با تبیین ویژگی‌های برجسته این زنان، بر نقش‌های چندگانه زن در جایگاه‌های حساس «مادری» و «همسری» تأکید کرد و نقش کلیدی آن‌ها را در ساختار خانواده و جامعه تبیین کرد.

در ادامه خانم کبودی؛ استاد حوزه با ارائه موضوع «موانع عفاف و حجاب و راهکارهای نهادینه‌سازی آن در خانواده و جامعه»، به تحلیل عوامل مؤثر بر کاهش گرایش جوانان به حجاب پرداخت.

وی تبیین علمی و اعتقادی ارزش‌های حجاب، نقش کلیدی بزرگسالان و اساتید در ارائه الگوهای رفتاری، بهره‌گیری از روش‌های گفت‌وگوی محترمانه با نسل جوان و نهادینه‌سازی عفاف از طریق تقویت بنیه‌های اعتقادی در خانواده را از راه کارهای مقابله با این چالش ها دانستند.

در پایان این دوره آموزشی، جهت سنجش میزان یادگیری و ارزیابی سطح دانش شرکت‌کنندگان، پرسشنامه‌ای تخصصی با محوریت موضوعات «عفاف و حجاب» میان طلاب توزیع شد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha