دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۸
تعامل حوزه‌های علمیه و فراجا در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر است

حوزه/ حجت‌الاسلام ترکاشوند، با تأکید بر نقش تعامل حوزه‌های علمیه و مجموعه انتظامی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، گفت: همکاری نهادهای فرهنگی و حوزوی با فراجا و ترویج ارزش‌های اخلاقی و فرهنگ قانون‌مداری، می‌تواند در تقویت امنیت اجتماعی و ارتقای مسئولیت‌پذیری مردم مؤثر باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، همزمان با هفته نیروی انتظامی، مدیر، کادر و عوامل مدرسه علمیه شیخ علیخان زنگنه تویسرکان با حضور در مجموعه انتظامی این شهرستان، با فرمانده و جمعی از کارکنان فراجا دیدار و از تلاش‌های شبانه‌روزی حافظان نظم و امنیت قدردانی کردند.

حجت‌الاسلام ترکاشوند مدیر مدرسه علمیه شیخ علیخان زنگنه تویسرکان در این دیدار، با تبریک هفته نیروی انتظامی، اظهار داشت: امنیت از اساسی‌ترین نیازهای جامعه است و بخش مهمی از آرامش و ثبات امروز مردم، مرهون تلاش‌ها، مجاهدت‌ها و حضور مستمر نیروهای انتظامی در عرصه‌های مختلف است.

وی با اشاره به مسئولیت سنگین نیروهای انتظامی در برقراری نظم و امنیت، افزود: کارکنان فراجا در کنار انجام مأموریت‌های قانونی خود، در بسیاری از عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی نیز نقش‌آفرین هستند و تعامل و ارتباط سازنده میان مجموعه انتظامی و نهادهای فرهنگی و حوزوی می‌تواند در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر باشد.

مدیر مدرسه علمیه شیخ علیخان زنگنه تویسرکان، با بیان اینکه امنیت پایدار نیازمند همکاری همه بخش‌های جامعه است، خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه و روحانیون می‌توانند با تبیین ارزش‌های اخلاقی، تقویت فرهنگ قانون‌مداری و ارتقای مسئولیت‌پذیری اجتماعی، در کنار مجموعه انتظامی برای کاهش آسیب‌ها و تقویت سرمایه اجتماعی گام بردارند.

حجت‌الاسلام ترکاشوند با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه نظم و امنیت، تصریح کرد: شهدای فراجا با نثار جان خود نشان دادند که حفظ امنیت مردم و دفاع از آرامش جامعه، نیازمند ایثار و فداکاری است و این مجاهدت‌ها باید برای نسل جوان تبیین و به عنوان الگویی از خدمت صادقانه معرفی شود.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha