سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۱
تقویت تربیت دینی و مهارت‌آموزی در مدارس خوزستان ضروری است

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در خوزستان بر ضرورت تقویت تربیت دینی و مهارت‌آموزی در مدارس تأکید کرد و نهادینه‌سازی معارف دینی و آموزش حرفه‌های کاربردی به دانش‌آموزان را از اولویت‌های نظام آموزشی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، نخستین نشست ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش استان خوزستان در سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵، به میزبانی دفتر امام جمعه اهواز برگزار شد و در آن بر ضرورت تقویت تربیت دینی، هم‌افزایی میان نهادهای آموزشی و توسعه مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تأکید شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد، نماینده ولی‌فقیه در خوزستان، در این نشست با اشاره به مأموریت تربیتی حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش اظهار کرد: تمام تلاش‌ها در این عرصه باید در راستای تقویت محبت الهی و محبت اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) قرار گیرد.

وی آموزش‌وپرورش را یکی از مهم‌ترین کانون‌های شکل‌گیری شخصیت افراد دانست و افزود: شخصیت دانش‌آموزان از دوران کودکی تا پیش از ورود به دانشگاه و حوزه در این مجموعه شکل می‌گیرد؛ ازاین‌رو، تحقق اهداف تربیتی به همدلی و همکاری بخش‌های مختلف نیاز دارد.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان همچنین با اشاره به موضوع کاهش جمعیت و تأکیدهای مکرر رهبر شهید بر این مسئله گفت: امسال شمار دانش‌آموزان ثبت‌نام‌شده در مدارس نسبت به سال گذشته ۱۰۰ هزار نفر کاهش یافته است.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد بر ضرورت توجه به مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: باید به هر نوجوان و جوان حرفه‌ای آموزش داده شود تا نسبت به آینده شغلی خود نگرانی نداشته باشد. برخورداری از مهارت می‌تواند زمینه اشتغال فرد را فراهم کند و احتمال بیکاری را کاهش دهد.

وی با تأکید بر نقش باورهای دینی در فعالیت‌های تربیتی خاطرنشان کرد: معارف دینی باید در سراسر وجود دانش‌آموز نهادینه شود تا بتواند تأثیرگذاری لازم را داشته باشد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین بهشتی، مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش‌وپرورش کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین هدایی، مدیر حوزه علمیه خوزستان، علیفر، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان، حجت‌الاسلام اخوان، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی، جمعی از معاونان و اعضای ستاد حضور داشتند.

در پایان این نشست اعلام شد که حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد به‌عنوان امام جمعه برتر در اجلاسیه نماز دانش‌آموزی مورد تجلیل قرار خواهد گرفت.

همچنین حکم حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد از سوی آیت‌الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه، و کاظمی، وزیر آموزش‌وپرورش به عنوان رئیس ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش‌وپرورش استان خوزستان تقدیم شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha