سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۸
مجاهدان فراجا نماد بارز اقتدار، نظم و امانت‌داری‌اند

حوزه/ فرمانده تیپ امام جعفر صادق علیه السلام گفت: حضور هوشیارانه و شبانه‌روزی فرماندهان و کادر غیور نیروی انتظامی در میدان و تجمعات، مایه اطمینان‌خاطر، آرامش جامعه و شایسته قدردانی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، به‌مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید منتظرزاده فرمانده تیپ مستقل ۸۳ امام جعفر صادق علیه السلام به همراه جمعی از معاونین با سردار میرحیدری فرمانده انتظامی استان قم، دیدار و پیرامون تحولات اجتماعی، فرهنگی و نقش هم‌افزایی نیروهای مردمی و انتظامی در ارتقای امنیت عمومی به گفت‌وگو پرداختند.

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظرزاده در این دیدار ضمن تبریک هفته فراجا و با استناد به پیام فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، مجاهدان این سازمان را نماد بارز اقتدار، نظم و امانت‌داری نظام اسلامی دانست و گفت: حضور هوشیارانه و شبانه‌روزی فرماندهان و کادر غیور نیروی انتظامی در میدان و تجمعات، مایه اطمینان‌خاطر، آرامش جامعه و شایسته قدردانی است.

وی با ارائه گزارشی از خدمات جهادی و اعزام روحانیون رزمی‌ بلیغی به مناطق عملیاتی شمال‌غرب و جنوب اظهار داشت: «انگیزه و آمادگی حاکم بر طلاب و روحانیون بسیجی، امتداد مستقیم روحیه دوران هشت سال دفاع مقدس است.

فرمانده تیپ مستقل ۸۳ امام جعفر صادق علیه السلام در پایان سخنان خود با آرزوی پیروزی نهایی جبهه حق، بر وعده حتمی الهی در انهدام و منکوب‌شدن رژیم جنایتکار صهیونیستی تأکید نمود.

هم‌دلی جامعه آثار ملموس عینی دارد

در ادامه این دیدار، سردار میرحیدری با قدردانی از تیپ امام جعفرصادق علیه‌السلام، نقش‌آفرینی طلاب و روحانیون بسیجی این یگان را در عرصه‌های فرهنگی،اجتماعی و امنیتی را ملموس و تعیین‌کننده خواند و بیان داشت: «در مقطع حساس و پیچیده کنونی که دشمنان به‌دلیل شکست‌های پی‌درپی از ملت مقاوم ایران کینه‌توزی مضاعفی نشان می‌دهند، تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری ( مدظله‌العالی )، حفظ انسجام داخلی، تقویت روحیه اخوت و برنامه‌ریزی واقع‌بینانه، مهمترین عامل عبور سرافرازانه از موانع است.»

وی با اشاره به پیوند عمیق وحدت مردمی با سلامت اجتماعی افزود: «هم‌دلی حاکم بر جامعه آثار ملموس عینی به‌همراه داشته است؛ به‌گونه‌ای که به برکت ایستادگی ملی و خون مطهر شهدا، در شهر مقدس قم شاهد کاهش مشهود آسیب‌های اجتماعی نظیر سرقت، نزاع و آسیب‌های فردی بوده‌ایم.»

فرمانده انتظامی استان قم در خاتمه با اشاره به نگاه ویژه جریان‌های معاند به جایگاه قم هشدار داد: «دشمن درصدد است با طراحی‌های خاص، برخی ناهنجاری‌های سازمان‌یافته اجتماعی و اخلاقی را از مبدأ قم رقم بزند؛ لذا ضرورت دارد با آگاهی مستمر و تکیه بر ظرفیت عظیم نهادهای انقلابی و مشارکت مردمی، خط توطئه دشمن را در نطفه خاموش سازیم.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha