تمدید مهلت شرکت در چهارمین دوره آزمون حافظان ویژه طلاب حوزه‌های خواهران سال ۱۴۰۵

حوزه/ مهلت شرکت در مرحله کتبی چهارمین دوره آزمون حافظان قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه ویژه طلاب خواهر، با توجه به استقبال گسترده تا ۳۰ مهرماه تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مهلت زمان برگزاری مرحله کتبی آزمون حافظان قرآن کریم تا ۳۰ مهر ماه تمدید شد.

این آزمون سالانه در موضوعات قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه برگزار می‌شود؛ در سال جاری نیز آزمون کتبی حفظ قرآن از تاریخ ۱ تا ۲۰ مهرماه در سامانه سیما برگزار شد که با توجه به استقبال قابل توجه طلاب از آزمون حافظان قران کریم، اداره معارف قران و اهل بیت زمان برگزاری آزمون را تمدید کرد.

گفتنی است، برگزیدگان مرحله کتبی ، می توانند در مرحله شفاهی آزمون که توسط مدیریت‌های استانی برگزار خواهد شد، شرکت نمایند و در پایان به پذیرفته شدگان مرحله شفاهی ، هدیه تکریم مقام معظم رهبری ( مدظلله العالی) تعلق خواهد گرفت.

شایان ذکر است، مرحله شفاهی آزمون حافظان قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در نیمه دوم آبان ماه در مراکز استانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha